Missä kaikki jenkkifarmarit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. fisu

  fisu Gearhead

 2. Asiasta moottorisahaan, mitävarten Loviisas ei muita farmariharrastajia hirveenpaljoo ollu ku meidän "seurue"? :rotfl:
  [​IMG]

  Kuva nyt lainattu SportTruckilta ilman lupaa, perkele. Kertokkee vaa jos häirittee. :)
   
 3. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  ei taida ihan se vakio maamoottori sauhutella renkaita.. ;)
   
 4. SäTäjÄ

  SäTäjÄ 3rd gear

  kyllä sellanenki sauhuttelee :rotfl: mutt toi sauhuttelee kyllä jokseenki paremmin :wink:
   
 5. Nyt se ei taas kyl sauhuttele juuri mitään. :rotfl:
   
 6. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Juu, 1000 km reissu takana `90 Capricella. Hyvin pelaa (vaikka SES palaa melkeen jatkuvasti) ja keskikulutus oli 14,9 - 15,6 L/100 km. Eikä Todellakaan hissuteltu muiden liikkujien riesana. HKI motarilla saa ajaa pitkään vasemmalla kaistalla. Kiva peli omistaa.
   
 7. Ruumis

  Ruumis 3rd gear


  Nyt on tullut tälläviikolla vaihdettua etuiskarit(tosi helppo homma), hihnat laitettu kondikseen, öljyt+suod vaihettu ja tulpat uusittu.
  Pyörii paremmin ja vetoja riittää. Oli vanhat aika huonot, mutta mitään öljypaskaa ei ollut yhdessäkään, tulppien väreistä päätellen pyörisi hyvillä seoksilla.

  Enää muutamia pikkuvikoja siellä täällä, mutta voiton puolella ollaan 8)
   
 8. weard_racing

  weard_racing 1st gear

  No ku ei nuo saatanan paskat kestä edes loviisaan asti nipussa! :D
   
 9. ilu

  ilu 1st gear

  Älä tee näin, osa kolme,

  Älä korvaa auton alkuperäistä mekaanista polttoainepumppua Hugo sähköpumpulla ja vielä poista alkuperäistä paperisuodatinta kaasuttimesta ja korvaa sitä mann merkkisellä dieseliin tarkoitetulla esisuodattimella joka on sijoitettu heti Hugon jälkeen ja on vielä väärää putkikokoa 8mm kun polttoaineletku on 9,5mm.

  Jos alkuperäiset automaattivaihteiston öljyn jäähdyttimelle menevät putken kuluvat puhki niin älä korvaa niitä kumiletkuilla jotka kulkevat yläkautta vaihteistolle ja ovat laitettu kiinni nippusiteellä akun miinuskaapeliin ja amerikassa valmistettuun 9,5mm polttoaineletkuun.

  http://aijaa.com/0005810788811
   
 10. Pitu

  Pitu Gearhead

  Tohon alkuperäiseen kysymykseen:
  Meijän pihalla on pari. 8)
  [​IMG]
   
 11. Buick55

  Buick55 Gearhead

 12. Kuokkanen

  Kuokkanen 1st gear

  Moi. Tarviin apua (Olds 307) yhden osan nimeämisessä. Molempiin kansiin menee "ilmaputkia", tiedätte mitä tarkoitan... se kohta, jossa putkisto yhdistyy kumiletkuun, siinä on sellainen kierteellä varustettu "metallitötterö" jossa kumiletku on klemmarilla kiinni (molemmilla puolilla omansa). Mikä tuon "metallitötterön" nimi on?
   
 13. Substitute

  Substitute Gearhead

  Rockauton listoissa näyttää olevan nimellä Air Check Valve, löytyy emission control -tuoteryhmästä.
   
 14. Kuokkanen

  Kuokkanen 1st gear

  Kiitos avusta !!!
   
 15. Cunard

  Cunard 1st gear

  EGR-venttiili on nyt irti autosta ja rassasin sen viimeisen päälle puhtaaksi. Osaa ei ilmeisesti oltu ikinä avattu, kun ruuvien lukituksetkin olivat vielä siististi paikallaan. Toivotaan, että kun aamulla meen asenteleen venttiilin takaisin paikalleen, niin merkkivalo sammuisi.

  Tässä autossa edellinen omistaja on ilmeisesti pohtinut saastelaitteiden irroitusta, kun löysin hanskalokerosta lapun jossa lukee että 1.1.1993 ensirekisteröidyissä autoissa niiden tulee olla paikoillaan. Auto on siis valmistunut 10/1989, mutta rekisteriotteen mukaan otettu käyttöön vasta 1993 :eek:
   
 16. Cunard

  Cunard 1st gear

  Että ihminen voi olla tyhmä tyhmempi TYHMIN!!! :mad: Hetki sitten menin asentelemaan EGR-venttiiliä takaisin paikalleen, mutta päätin puhdistaa röörejä myös moottorin päästä. No harja jolla jynssäsin katkesi ja tippui moottorin sisään :mad: Yritin sitä kalastella rautalangalla, mutta turhaan... :( Kuinka paljon moottoria pitää purkaa että saan harjaosan koneesta... Ja uskaltaako ajaa 10km:n matkaa tallille?
   
 17. Rzlli

  Rzlli 1st gear

  Heheh :D Etköhän selviä imusarjan irroituksella. Itte en autoa käynnistelisi ettei vahingossakaan pääse mitään palotilaan.
   
 18. audiq

  audiq Gearhead

  Minkälainen harja? Ja missä se harja nyt tarkalleen on. Moottorin sisällä kun kattaa aika monta paikkaa. Jos se on jossain imusarjan kanavassa, niin lähtisikö imurilla?
   
 19. kaasari

  kaasari 3rd gear

  Ettei vaan olis weard racing:n leppäkylki jäänny pyhtään shellin pihaan? mitä hajos?
   
 20. kaasari

  kaasari 3rd gear

  Alkuperäiseen kysymykseen vastaten: yks farmari seisoo tossa pihalla... moottorin vaihto kesken. toki joutuu sen koneen vaihdon takia päivittämään monta muutakin osaa...
   

Kerro tästä muillekin!