Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Jotain tommosta se kulutus on. Kyllä se mun ajomäärälle on aika paljo, mut mulla onkin käyttiksenä diesel(japsi) Caprice on emännän käytössä
     
  2. caddy61

    caddy61 Gearhead

    Ne ovatkin tulleet tänne Iisalmen seudulle. Tuntuu että joka kulmalla tulee yks vastaan.
     
  3. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No mulla noita STW mallisia pihalla on 5 kpl...
    -Yksi Chevy projektina (ex ruumisAuto eli henkilöAutoksi rekisteröity),
    -Yksi Aspen odottaa jos joskus ehtisi projektoida (henkilöAutoksi rekisteröity),
    -Kolme GMmää odottaa purkamista (Chevy, Olds, Buick).

    Eli noi kolme purkuun pääosin siksi että ovat liian uusia ja ei todella riitä motivaatiota alkaa saastelaitteiden/ päästöarvojen kanssa ihmettelemään.
    Käyttöönhän nämä kaikki on hankittu ja käytössä olleet niin pitkään kuin tekniikka on toiminut...
     
  4. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    On noita melkoisesti Suomeen uitettu, mutta paljon niistä on jo paalissa.
    Esim. Saksassa vähän eri hinnoittelu kuin Suomessa. Tää ny on sedan, mut se ei varmaan selitä tuota 9 t€ hintapyyntöä tästä:

    http://tinyurl.com/yj2wt6f
     
  5. vani91

    vani91 Gearhead

    ja helvetin vaikee saada myytyä pois edes vähänkään järkevällä hinnalla :odroll:
     
  6. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Meillä on Juhannuksesta ollut 1986 Buick Electra Estate Wagon käyttöautona. Mahtipeli! Olen tykännyt kovasti. Ja onhan se aika lailla kookkaampi kuin nää nykysajan wannabe-farmarit. Pitäähän sitä autossa olla kokoa. 8)
     
  7. V-N

    V-N 1st gear

    farkku

    Itellä on yks custom cruiser käytössä tällä hetkellä, leimattu viimeeks -91.
    nyt on sit toissa viikolla leimattu uusiks. tilaa on ainakin riittävästi, ja kokoeroa noihin uusiin euro farmareihin aika tavalla :D
     
  8. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Unohdit CADILLACIN
     
  9. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Itellä toisena käyttiksenä 81- Buickin farkku, mukava peli ja talvellakin menee kivuttomasti. Nyt odottaa pientä fiksiä talvelle..
     
  10. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead


    Joo, arvasin että Käkkylä muistetaan mainita.
     
  11. PauliP

    PauliP 1st gear

    Meillä on myös '87 Electra odottamassa jotain järkevää tarvetta. On ollut puolison käyttöautona useita vuosia ja pidettu tekniikaltaan kunnossa. Ovissa on ruostetta, mutta runko hitsaamaton ja yhä ehjä. Aivan usomattoman mukava peli kun lähes kakki tekniikassa toimii niinkuin tehtaalta lähtiessä. Mistähän löytyisi kuiva ja edullinen lato, voisi sitten eläkkeellä ollessaan palata asiaan.
    Lisäksi on muutama varaosa-auto.
     
  12. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Pihassa on -85 Buick Electra ja Caprice-88 8-hengen malli josta tulee ilmeisesti seuraava käyttis kun tuo Firebirdi on kuitenkin niin helevetin epäkäytännöllinen,niin ja vintti on täynnä tuota STW varaosaa :lol:
     
  13. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    meillä on käyttiksenä 87 caprice :D ,kohta ollu vuoden ku rupes civikin paska ahdistamaan ja vituttamaan kun ei siihe purkkiin tahtonu sopia! :mad: chevyllä aju on huokeeta kun pellin alla rouskuttaa 6.2dsl ,kulutus jotai kympin kieppeil ja kulkee rivakammin ku orkkis 307 olssin moottorilla.. :odroll:
     
  14. gm-

    gm- Gearhead

    Ei ne Iisalmessa kaikki oo, heh! Mulla on noita GM-farkkuja täällä Pieksämäellä tusinan verran ja muutamia leimassakin olevia. Kaikkiaan niitä on käynyt meidän tontilla vuosien varrella yli 40 joten voidaan sanoa että sairaus on jo aika pitkällä.
    Tällä hetkellä käytössä 8 hengen henkilömalli, jossa kulkee kyydissä mukavasti ja turvallisesti kaikki 6 immeistä + 2 koiraa. Kaikilla oikein viralliset paikat rekkarissa. Tolla kulutus matka-ajossa alle 12L, sekakulutusta/kaupunkikulutusta en ole seurannut. Näillä kulkeutuu jopa normaalikokoiset kipsilevyt ehjinä ja mahtuvat kokonaan sisäänkin. (tosin ajoasento kärsii kun levyjen päät ovat etuniskatukien päällä.) Kyyti on tasaista, meikä on ainakin tykästynyt näihin laitteisiin...

    Hyvää alkavaa talvea kaikille Farmari-harrastajille ja toki myös muille jenkkiporukoille!
     
  15. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

  16. Ford63

    Ford63 Gearhead

    joo, ei kestä näköjään pirkanmaan korkeudella pitkäkatot lumikuormaa... luikkii kaikki talliin talveksi :rotfl:
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Mukavan näköinen hoppa, ennenkuin muutin ulkomaille kävin vastaavaa eräässä autoliikkeessä Kuopissa katselemassa, silloin vaan ei kannattanut tietysti autoa ostaa..
     
  18. PauliP

    PauliP 1st gear

    Milloinkahan meidän rouva pääsisi ottamaa kisan puavon kanssa, paikaltaan varmaan jäädään 307:lla, mutta huipuissa? Ja tämä ihan mielenkiinnosta, ei verenmaku suussa. Muutoin on vakio, mutta katti tyhjennetty ja toisiopiirejä tuunattu rikkaammalle. Ja on saastelaitteet poislukien ilmapumppu paikoillaan. Kulkee todella rivakasti mokomaksi.
     
  19. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Oma kiihdytyssarja 307 STW:lle?
     
  20. Hinaaja

    Hinaaja Gearhead

    1984 Electra pa ootellu tallissa uutta 307:skaa koht kaks vuotta... Huomannu kans et on pajukyljet vähentyny tienpäällä, aattelin säilöö tota viel lämpösäs muutaman vuoden, laittaa hissukseen hienoks ja kummastuttaa populaa ~5vuoden päästä "Et onpas komee, ei noit enää noin hianona näje" :rotfl:

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!