Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Toi on totta eikä kannattaiskaan jakaa ilmaasiks mutta jos sanoo että ilmasiks voi tulla pihalta repimään osat.


    Toki varmaan käy niinkin että ilmasikskaan ei lähetä osia hakemaan ja irrottelemaan :rotfl:
     
  2. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    ei kukaan lähde ite hakemaan mitään. olen luvannu että ite purkamalla saa hakea niinpaljon kun haluaa, jos jotain tähdellisempää nippeliä vailla niin jos jonkun euron saisi. hyvistä peltiosista olen joitain kymppejä pyytäny mutta kun ei ketään kiinnosta niin ei. tuosta kylältä yks sälli on ollu hakemassa repsikan etulokaria jo keväästä alkaen. pyysin kaljalaatikon verran hintaa ja äijä ajaa 2km päästä ohi 2 kertaa päivässä ja asuu ~10km päässä.

    joskus aikasemmin kun asuin kerrostalossa ja yksiön koolle varattu kanahäkki täytty roinasta niin tarjosin 235 talvinakkeja capricen vanteilla ILMAISEKSI sille joka tulee ja hakee. ei kelvannu. töissä oli 2 tyyppiä joilla olis ollu käypäset pirssit, caprice ja scottsdale. ei kelvannu. toinen ajo kämpän ohi töihin tullessa ja mennessä. ei kuulemma kerinny koskaan pysähtymään. lopulta lupas että vois ehkä ottaa ne jos vien ne sille töihin ja käyn jossain tauolla pistämässä hänen autonsa konttiin. no ne gummit oli yhen kaverin tontilla nokkospuskassa vuoden ja kävin hakemassa ne takasin kun omalle tontille muutettiin.

    muutenkin osista olen pyytäny hintaa lähinnä irroituksen vittumaisuuden mukaan, kuitenkin vain KYMPPEJÄ! kymppejä perkel! vaikka pitäny vielä pakata ja lähettää. th2004r lodjusta sain 250€ ja lukkoaksilasta jarruineen 120€. ainoat osat mistä on saanu jotain myöntämisen arvoista, kaikki muu menny lähinnä sillä mentaliteetilla että joku jossain sais arkun ajoon kun ei ketään kiinnosta enään ajella näillä. hakataan vaan kirveellä paskaks ja hypitään katot ja konepellit kasaan ja ollaan niin vitun kovaa :mad: :poff: :argue:
     
  3. 12345678910

    12345678910 Gearhead


    Tuloo se aika että nää on yhtä harvinaisia kuin joku siisti 60-luvun farkku / 4-ovi tolppa Bel Air, tosin vielä on spedejä jotka ei niitäkään ossoo arvostaa kun 2t hooteetä saa jenkkilästä. Tosin ei sielläkään taida olla enää 4-ovista/farkkua kovin paljoa tallessa.
     
  4. juk1

    juk1 3rd gear

    Meillä seiso pitkään yks pajukylki poncho hallin pihas kun sen motti siirretiin oldsiin. Yritettiin kaupitella osia rullaavasta hylsystä tyyliin 50€ saat purkaa mitä vaan tai viedä koko auton ei kellekkään kelvannu. Kyseliöitä oli kyllä olis pitäny purkaa ja viedä osat kotiovelle ja mielellään vielä asentaa paikalleen. Lopulta meni hermot ja lahjotin th200r4:n kaverille ja loppu auto akseleineen meni paaliin.

    Jos joku tarvii olds 307:n osia esim. ehjät kannet, lohko niin kannattaa laittaa yv:tä. Muistaakseni koneessa on kampura sökö olisko ollu 2:n veivin laakeri pyörähtäny ja syöny kampuran ja veivin.
    Voi olla että vielä löytyy ponchon tehostettu simpukka, tehostajanpumppu.

    Seuraavassa romukuormassa varmaan lähtee nämäkin jos ei kenellekkään kelpaa.
     
  5. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    jos ne kerta on keräily tavaraa, ni kai niistä silloin voi 10e maksaa??mie en ainakaan säilö mitään ovia yms.. romuja vuosia ja odottele että joku ostaa sen muutamalla kolikolla.
    astron akselinkin nakkasin romuihin kun vuoden kauppasin 25e eikä kelvannu.

    tästä aiheesta saa helposti suukovun aikaiseksi :)
     
  6. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    muuttakaa lähemmäx mua ni oon vapaa-ajat tontilla irrottelee osia.
     
  7. hevimies

    hevimies Gearhead

    jos ponchosta sattu löytymään hydrobuusteriletkua?
    harmi etten bongannu tuota ilmotusa oisin sen voinu tulla kyllä hakemaan :(
     
  8. Buick55

    Buick55 Gearhead

  9. killerspeed

    killerspeed 1st gear

  10. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    ^mulla on ylimääränen takaluukun kahva
     
  11. 12345678910

    12345678910 Gearhead

  12. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    oot niiin kaukana
     
  13. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    kutistuslaite jos ois ni kutistas sen,pakkais laatikkoon ja matkahuolto tois kätevästi.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onkos kellään vieläkään tietoo mitä kaikkee hienouksia noihin leppiin (olds,buick,pontiac,chevy) on saanut lisävarusteena ja varusteena yleensä?

    Ku on sentennial valoa ja bensavaloa summerilla ym vastaavaa.
     
  15. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    ^kiinnostais itteekin. erilaisia mittaristo-komboja nähny useita, yhdessä customruiserissa oli summerilla oleva bensavalo.
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Unohtamatta theft deterrent systeemiä ym ym!


    Mitenhän lie muutenkin noihin saanut ruksittua varusteita vai onko ollut kiinteitä paketteja?


    Tilttirattia etäisyyden säädöllä?
     
  17. Holley

    Holley Gearhead

    Oma käsitykseni on, että noin 1977 oli enemmän varaa valita optioita yksitellen, kuin esim. v. 1990. '80 -luvun puolivälin jälkeen oli varusteet varsin samat kaikissa farmareissa jopa merkistä riippumatta, ainakin GM:ssä liekö FoMoColla sama logiikka. Perusteluna voisi kuvitella, että jos varusteita on olemassa varastoissa, ne pitää "hukata" autoihin.

    Itselläni on sedan-Capricessa viive-sisävalo-optio, joka jättää sisävalon reiluksi minuutiksi palamaan. Farmari-Buickissa taas on "saattovalot" eli ajovalot jäävät päälle itse säädetyksi ajaksi - ja ovat sis tietty muutenkin automaattisesti päällä ajamaan lähtiessä.

    Buickissa on myös keskulukituksen lisäoptio, jossa avainta hiukan pitempään lukossa kääntäessä (kuskin ovi) aukeaa tai sulkeutuu keskuslukitus kaikista ovista - ei siis tarvitse erikseen ovikatkaisijasta niitä kääntää.
     
  18. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    perkules tuo keskuslukko-homma täytyy testata ettei olis cadillacissa tollasta. ikinä kuullukaan moisesta.

    facelift-chevyt on kyllä varusteiltaan aikapitkälle samoja, mutta classic-pakettiin ei tainnu kuulua kuin plyyshipenkit, ilmastointi ja cruise. oliko sävylasit samaa pakettia?

    mulla oli yks '87 joka oli mallimerkiltään pelkkä caprice. kumisikaa sisusta mutta muuten sähköpenkit + lasit, valaistu meikkipeili, keskuslukko, cruise, ilmastointi, ilman spoileria olevat kattotellingit.

    '79 customruiseri (orkkis diesel) on kyllä ollu varusteiltaan kaikkein kattavin mitä noita ollu
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kaverilla on 89 caprice missä otteessa lisämerkintä starcraft ja autossakin lukee myös.

    Twilight sentennial löytyy tuosta muitten vakiovarusteitten lisäksi.


    Mulla 84 electran manuska missä on buickiin tuo sama verme, tasonsäätö, anti theft ja mikähän se yksi oli hmm tietysti noitten keskuslukkojen vakkarien ym lisäksi.

    Mitäs kaikkea makkepuu sulla on custom cruiserissa?
     
  20. SauliK

    SauliK Gearhead

    summerilla oleva bensavalo löytyy myös omasta -84 custom cruiserista

    toimii jopa :lol:
     

Kerro tästä muillekin!