Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. jampero

    jampero 1st gear

    Olihan tulpat mielenkiintoisen näköset :) Varret ruosteessa ja noin 3mm välykset, ei ihme ettei käyny kaikilla :( Aamulla jos sais sen sisäloksun lopullisesti irti :) Siinäkin oli puolen nyrkin mentävä reikä keulan puolella :mad: Motorsporttia :D
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    ainakin 307 koneessa on järkyttävän iso kärkiväli määritelty tulppiin? ei ny 3mm vaan vajaa 2? ei ny muista tähänhätään:eek:
     
  3. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Olisko ollut 1,8
     
  4. jampero

    jampero 1st gear

    jahas sytkäpuolen taisto voitettu :) Taas toimii kaikilla pytyillä :) sit vaan puhaltimen kimppun jatkaa :) Ja että "vikojen" määrä pysyy vakiona niin takapuolen tuikkuja vaihtoon :)
    Onnex kelit pitää hien loitolla :p
     
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Tasoittuiko noi edellämainitut ominaisuudet tuolla huollolla?
     
  6. jampero

    jampero 1st gear

    Juu. Peuhii moitteettomasti :) Purkasin vanhan jakajan kannen ja se nasta jousen päässä oli lakannu kokonaan olemasta, ihme että yleensäkkään kävi ollenkaan :) Oma villi arvaus on et ne romppeet on ollu sielä viimeset kymmenen vuotta :(
     
    maverick999 tykkää tästä.
  7. jampero

    jampero 1st gear

    Tämmönen kysymys, että onko se sisäpuhaltimen moottori sielä pelkääjän puolen boxsin sisällä konehuoneessa? :) Sisältä lähin katteleen ja ei ainakaan omaan järkeen käyny et se olis siellä. Ei millää viittis purkaa koko autoo tohon pihaan :(
     
  8. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ilmastoitu malli? Se on siellä konehuoneessa apumiehen puolella sen lämppärilootan päällä. Muutamalla ruuvilla semmoinen pyöreä mötikkä. Siihen tule pari johtoliitintä kiinni ja semmoinen 90° kulmassa oleva ohut kumiletku.
     
  9. jampero

    jampero 1st gear

    juu ilmastoitu malli. Moottori löyty, toimi. Sääli kun ei vaan tottele kojelaudalta asti.
     
  10. hevimies

    hevimies Gearhead

    ettei olisi ne maadotukset korissa tulipellissä?
    kandee ainaski putsata sama kun se lämppärin puhaltimen maapistokkeen paikka.
    sitte seuraavaks siitä peltiseltä etuvastukselta liitin irti ja putsata hiomapaperilla nekin liitännät+wd 40 huljutusta liittimiin. sen jälkeen kokeileen toimiiko. ;)

    Hitto vie kun jaksais alkaa tota oldsia räpläämään. hehkuille nappia pitäs viritellä ja jarrupääsylkkävaihtaa. sit vois uskaltautua koeajon kautta katsurille ja sit se oliskin varmaan oldsin aika jatkaa matkaa.
     
  11. jampero

    jampero 1st gear

    Noni auto taas läjässä :) Olihan homma. Puhallin moottori oli hajalla. Helppo vaihtaa. Ei maadottanut puhaltimen kytkintä ollenkaan :) Onko vinkkejä millainen perushuolto kannattaa kaasuttimelle tehä? Orkkis kaasutin kyseessä. Jotenkin tuntuu että se ei suostu ryypystä luopumaan ollenkaan :(
     
  12. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Auki ja osiin, kunnollinen kanavien putsaus jonka jälkeen kasaus korjaussarjan mukana tulevin osin ja uuden tps anturin kanssa. Tuo ryyppyhomma kyllä saattaa olla lämpökellon jousen säädöstäkin kiinni. Toinen mikä saa koneen kuulostamaan että käy ryyppy päällä on high idle cam:in turhan tiukka säätö.
     
  13. Jonza

    Jonza 1st gear

    täällä huomenna uusi pitkäkaton omistaja :) onko täällä entistä omistajaa kyseiselle autolle? rekkari: NRT-39. hieno valkonen, 305 koneella

    Edit. Myös heti kaipaisin ehjää laturia, pitää melkosta ääntä tuo vanha. Joten, onko kellään myydä ehjää? Tai mistä saa halvalla uuden?
     
    Muokattu: 1.12.2016
  14. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Uudet laturit taitaa olla vaan kiina tuotantoa vauhtikaupoissa, jos siinä on vielä alkuperäinen usa laturi niin mä vaihtasin laakerit ja hiilet, nippeli tepolta saa korjaussarjoja noihin.
     
  15. Jonza

    Jonza 1st gear

    Anteeksi tietämättömyyteni mutta kukas on nippeli teppo? :D mielelläni sen kyllä korjaan! Näytti alkuperäiseltä
     
  16. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  17. Jonza

    Jonza 1st gear

    Noniin! Kiitos paljon! Pitääpi avata ja kattoa minkä kokoset hiilet siellä on. Pitää tosi pahaa ääntä vasta kun
    Laittaa puhaltimen täysille ja valot päälle. Sähkölaitteita kun sammuttaa niin loppuu äänet.
     
  18. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Joo avatessahan sen näkee missä kunnossa laakeri on, sehän siinä yleensä jyrisee ja näkyykö muita ihmeitä.
     
  19. Jonza

    Jonza 1st gear

    Eihän siinä laturissa mikään vika ollut :D tarkemmin tutkittua, ohjaustehostimen hihna oli pirun löysä. Pitäis hihnat vaihtaa.. melko kuluneet. Oven tiivisteen tosi huonot. Laitoin nippelille kyselyä niistä.
     
  20. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Noniin se oli halpa laturi remppa :)
     

Kerro tästä muillekin!