Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  En tosiaan tiedä sen auton liikkeistä muuta ku että ite sen myin Hankoon ja sieltä se tais päätyä Ruumiille. Toivottavast on hyvässä kodissa jollakin. :D
  Viimosia kuvia tämä mitä ite siintä otin.
  [​IMG]
   
 2. jariha

  jariha Gearhead

  sama kiesi parivuotta sitten oli tosiaan bigwiillsisä ja yhtä aikaa nettiautossa... löytyy kuvista kuvat.fi:stä kuva?
   
 3. maverick999

  maverick999 Gearhead

  Jos joku tarvii Capriceen ikkunamoottoreita, löytyy kaksi. Rockauton kautta tilattu pari vuotta sitten -84 Capriceen eikä tarvinnutkaan omaan autoon. 30€ kappale, yv:llä voi kysellä jos kiinnostaa.
   
 4. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Buick Electra-85 STW:n lasikuitu takaovi(Takaluukku) löytyis,jos joku tarvii niin voin tuoda Lauantaina Teivoon?

  Muuten tyhjä paitsi saranat ja ulkopuolen listoja paikoillaan.

  Kuvan saa myöhemmin jos tarvii?

  50€
  0405071499
   
  Muokattu: 11.10.2018
 5. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Oldsmobile Custom Cruiser sai äsken leiman viiden vuoden ajamattomuuden jälkeen. Ja tekniikka tosiaan se 5.7 Diesel ja TH2004R.

  P.s. Jos jollakin joutilaana HYVÄÄ ulointa umpiota `83 Olds CC:hen, saa tarjota.
   
  Sounderi tykkää tästä.
 6. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Väijyin tuolta kuvat.fi sivulta sun kuvista ni 2015 big wheelsis ollu ja silloin ollu vielä mun tietääkseni sillä kenelle se minulta lähti. Vielä ton auton alkuperänen etupenkki tallessa, sekä hyllyssä line lock joka piti tuohon laittaa mut eipä tullu laitettua. :D
   
 7. SäTäjÄ

  SäTäjÄ 3rd gear

  tuossa laitoksessa on 406 tuumanen pikkulohko, ja manuaalikoneistonen th400. Ei mikään uskomaton raketti mut ihan hauska lelu. Seissy nyt jokusen vuoden, ja päätyy jossainvaiheessa tekniikan luovuttajaksi, tosin tilalle asennetaan joku huomattavasti rajumpi motti, jahka muut projektit ja lompakko antaa myöden
   
  _MURIKKA_ ja Petri R. tykkäävät tästä.
 8. xarper

  xarper Gearhead

  Auto on kuopiossa 305 keulilla, alkuperäsestä moottorista on alakerta faijalla tallissa, kannet ja ylöspäin meni 383 päälle siitä, nokassa oli jotain kulumaa ja se on roskissa.

  Tässä kuva viikon takaa, eli ihan liikennekunnossa on.
  EDIT: Vaihdoin kuvan, näyttää olevankin vaihtaneen omistajaa vissiin ihan kohta.
  [​IMG]
   
  Petri R. tykkää tästä.
 9. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Onhan se sitte vähän muuttunu viimenäkemän. :eek:

  Onko se alakerta muuten ehjä ja voisko sitä ehkä mahdollisesti ostaa? Saattais löytyä koppa sille. :D
   
 10. xarper

  xarper Gearhead

  Ainii se tais mennä tässä suvun sisällä kaupaks jo jos en väärin muista nyt, voin kyllä varmistaa asian, 800e se tais mennä, kauheen suolaselta kuulostaa mun korvaan ainaskin..
  Ihan ehjä se kyllä on.
   
 11. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Jos viitit varmistaa. Ostin kyseisen koneen tohon pontiakkiin 2011. Oli vasta kasattu silloin. :cool:
  [​IMG]
   
  xarper tykkää tästä.
 12. xarper

  xarper Gearhead

  Ilmottelen huomenissa tapahtuko tää kauppa, kuulin siitä olleen puhetta vaan.
   
  _MURIKKA_ tykkää tästä.
 13. xarper

  xarper Gearhead

  Jooh se alakerta on myyty valitettavasti.
   
 14. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Joo... Kyllähän tääkin lähti kiertoon. Olihan tollanen kiukkunen farkku ihan jees ja hauskaa oli senverta että virkavaltakin sitä yritti estää. Voimaan kun tottui niin ei se enää mitenkään erikoiselle tuntunut. Tuli vedettyä tolla sorateitä ja pienmuotoista luisutteluja päällystetyillä teillä... Hyvin se taittu ja opetti ajamaan.
   
  riviera56 tykkää tästä.
 15. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Eli aikalailla samalla lailla käytit sitä ku itekin. :D Tosin se kulki välillä useammin ovenkahvat edellä kun suoraan. :confused: Mut ihan totta kyllä, että se hauskuus alko katoamaan ku siihen voimaan tottu.
  Nyt tarvis tähän vähä lisää paukkua.
  [​IMG]
   
 16. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Saa tarjota myös ehjää, vaikka maalattuna, takapuskuria.
   
 17. Holley

  Holley Gearhead

  Tuli hartaasti odotettu veropäätös! Peruskaava meni, kuten oletinkin, mutta hieman oli eroja. Verrokkiauto oli hiukan halvempi uutena, kuin olin kuvitellut ja veroprosentti ennen kaikkea oli pienempi, eikä painon mukainen iso. Joten vero 613 euroa 1989 Oldsista oli alle sen, mitä oletin ja paljon alle sen, mitä pelkäsin pahimmillaan sen olevan. Toisin sanoen missään alle 1990 farmarissa vero ei ole enempää kuin tuon verran, mutta jossain 1977:ssä se on omana arvionani 150 euron luokkaa. 1984:ssä 340 euron kieppeillä.
   
  leivonharri, maverick999, Marklin ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Holley

  Holley Gearhead

  Oli oldsmobileinen kokemus löytää puhtaan valkoinen autonsa firman takapihalta muiden vierestä. Se näyttää sateessa päivänvalossa aika isolta, eikä ehkä edes hullummalta. Ne muut autot olivat uudempia, turvallisempia (varauksin), taloudellisempia (polttoainekuluiltaan), suhteellisesti tilavampia (ei absoluuttisesti) ja niissä on mainosten mukaan luonnetta ja dynamiikkaa ja persoonallisuutta...no just. Ovi kiinni, kuuluva thumps, v8-kone käyntiin, vaihde päälle ja matkaan. Mitätön 307:n tehokin riittää ihan hyvin, kun on 80 km/h, keltaviiva, jono ja kameratolpat. Voisi ärsyttää nimittäin F360 Ferrarilla moinen matelu. Melutasoonkin osattiin kiinnittää huomiota jo 40 vuotta sitten mallia suunniteltaesssa, vaikkeivat sitäkään kaikki varmaan usko, koska vanhempien 100A Datsun / Mosse tms. oli meluisa ja ne ovat mittatikkuja vanhoista autoista. No, ehkä en ole jäävi, vaan oldsmobilen vaikutuksen alainen, varsinainen oldsholisti?
   
  |Lake|, 12345678910, Camino'79 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Leppäjeeppi antaa sellaisen kohtukokemuksen, että viiden kilsan ajelun jälkeen ei enää mikään asia vituta maailmassa.

  307 vaan juttelee matalalla äänellä jossain kaukana, kun istuu plyyssisohvalla ja katselee, kun maalaismaisema vaihtuu screenin takana. Ohjaus on viitteellinen, siitä ehdotellaan, että käytäiskö vaikka tuolla? Kaasupoljin ei säädä nopeutta vaan äänen voimakkuutta.
   
  Holley, hevimies, |Lake| ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. maverick999

  maverick999 Gearhead

  Samat fiilikset (ja varmaan muillakin). Hyvää terapiaa se on.
   
  12345678910 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!