Missä kaikki jenkkifarmarit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. 12345678910

  12345678910 3rd gear

  ^^eipä oo hetkeen tullut nähtyy USA piilofarkkua jossa ikkunallinen väliseinä.
  Hienoa että tästä tuloo hlö-auto!
   
  Hillbilly89 tykkää tästä.
 2. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Mistä porukka on metsästänyt pehmeitä penkkejä, vai onko orkkikset kulkeneet autojen mukana? Ajatus on muuttaa -77 Colony Park henkilöautoksi.
   
  Hillbilly89 tykkää tästä.
 3. Hillbilly89

  Hillbilly89 1st gear

  Jep, kiitokset vielä niistä:)

   
  Camino'79 tykkää tästä.
 4. Hillbilly89

  Hillbilly89 1st gear

  Onhan tuo näppärä jos joku talvella ajaa niin lämpee hytti nopeemmin. Eikä välttämättä tuo edes oo ruminkaan penkki/väliseinä kokonaisuus mitä nähnyt...

  On noilla pehmeillä penkeillä vaan mukava matkustaa jopa sikaosastolla viihtyy paremmin kuin tuollaisessa lankku penkillä;)

   
  Gary Grand tykkää tästä.
 5. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Verottajalla joku pehmeä paikka näiden veropäätösten kanssa..
  Oman muutin 8-paikkaiseksi viime elokuun alussa, eikä mitään ole kuulunut.:D
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 6. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Osaisiko joku kertoa, minkälaisilla kiinnikkeillä 1986 STW Buickin leveät helmalistat ovat yläreunastaan kiinni? Kyselin samaa asiaa jo tuolla sedan Buick topicissa ( https://www.overdrive.fi/forum/threads/buick-electra-sedan-1977-1984.187371/page-5 ), mutta Googlettaessa ainakin tuoreempien Capriceidenkin listat vaikuttivat kuvissa samalta. Sen verran sain listan alta kaivettua esiin, että jonkinlainen metallinen clipsi on ollut ruuvilla kiinni lokasuojan alareunassa olleessa muovikiinnikkeessä, todennäköisesti tuollaisessa: http://www.nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=1377&p_id=115&editmode=showprod
  Onkohan siellä ollut joku tollanen (tämän tapaiselta se ruostunut pieni jämä vaikutti) kiinnike? http://www.nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=2015&p_id=345&editmode=showprod
  Ja joku tollanen on jonain vuonna korvannut edellisen? http://www.nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=17020&p_id=348&editmode=showprod

  Toivottavasti/luultavasti "korkeat" helmalistat ovat kaikissa samat ja kiinni samalla tavalla, mutta parempi varmistaa, ettei käy kuten hankkiessa oik takakaaren listaa oman kieron tilalle: 2v uudemman Capricen lista on liian lyhyt ja eri materiaalia, mutta 2v vanhemman Oldsin lista ei oikeasta pituudesta huolimatta sovikaan Buickiin millään tavalla... :)
   
 7. Holley

  Holley Gearhead

  Osaan kertoa jotain. Listat ovat omat kaikissa näissä, senhän olet jo huomannut.
  Tarkoitat nyt sitä leveää helmalistaa, joka siis menee ovien alta ja sitten nousee päistään ylemmäs samalle tasolle, kuin mitä ovissa olevat listat?

  [​IMG]
   
 8. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Jep, nimenomaan tuosta kohdasta on kyse, kiitos kuvasta! Mutta, Buickissa on erilaiset kiinnikkeet, eli noiden ylimmäisten kiinnikkeiden keskellä on reikä, joihin tulee ruuvilla joku kiinnike. Itseltäni ne kiinnikkeet olivat kadonneet, enkä ole mistään löytänyt tietoa millaiset ne pitäisi olla.
   
  Muokattu: 10.5.2019
 9. Holley

  Holley Gearhead

  Buick tämäkin on siis, edellinen Electrani, 1987. Otin projektikuvia ennen pieniä peltitöitä. Mutta takana esimerkiksi se pitkä lista on sellaisilla pyöreillä kiinnikkeillä, joissa on ruuvi keskellä ja ne ovat metalliset pyöreätä kiinnikkeet noin 30 mm halkaisijaltaan. Harmi, kun niistä ei taida olla kuvaa... Saattaisiko minulla olla jossain itse niitä kiinnikkeitä sitten? Jos löydän, laitan kuvan.
   
 10. 12345678910

  12345678910 3rd gear

  Nippelit.fi eiköhä sieltä kysymällä oikeanlaiset löydy?
   
 11. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Tepon linkkejähän tuonne jo alkuun laitoin, mutta vankasta asiantuntemuksesta huolimatta ei Teppokaan osaa ulkoa ihan jokaisen automallin jokaista kiinnikettä. ;) Paljon on sitä kautta apuja löytynyt, mutta välillä on tarvinnut itsekin tietää mitä etsii, tuolta tilaisinkin heti kun tietäisin mitä tilata. :)
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 12. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  En ole tähän mennessä vielä sieltä löytänyt niitä peltilappuja.. jos löytyy, niin voisin muutaman ostaa kanssa Capriceen.
   
  jariha tykkää tästä.
 13. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Mitä peltilappuja tarkoitat?
   
 14. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Niitä ehkä 30mm halk. Alalistan kiinnike "prikkoja"..
   
 15. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Niitä ei kai valmisteta tällä hetkellä ja Tepoltakin kai loppu? Samaa kiinnikettä on myös g-bodyssä ja jossain vaiheessa näin niitä jossain myynnissä myös muovisina. Ehkä onnistuis tehdä 3d-tulosteena? Mullakin olis vajausta suunnilleen kourallisen verran :odroll:
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 16. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Tarviipa penkoa kun multa jäi "sarja" caminosta ylite ni jos vaan löydän jostain ni joutaa vaikka listoineen päivineen etiäpäin o_O
   
 17. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  OK, eli nyt ei itse kannatakaan ihmetellä vaikka en kohtalaisen hyvästä "Googlettamis" yms osien hakutaidoista huolimatta noita löytänyt :) , kyseessä lienee osa jota ei helposti olekaan tarjolla...? Olisiko osasta silti jollain edes kuvaa, vai onko varma tieto että on Tepoltakin loppu?

  Yhteen omaan MR-kilpiaihioon eli 1985 Astroon ei myöskään löytynyt mistään kylkilistojen kiinnikkeitä (edes Tepolta emailitse kysymällä), kunnes pitkästä aikaa romutorilla käydessä Tepolta löytyikin niitä tunnistamattomista osista täysi sarja uusia. :)
   
  12345678910 tykkää tästä.
 18. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Mä katon jos muistan samalla kun kollaan holleylle kans jotain pientä että jos tosiaan löydän niitä kiinnikkeitä ni voin ainaskin mittoja/mallia tarjota niistä.
   
  Kimi-oz tykkää tästä.
 19. 12345678910

  12345678910 3rd gear

  ^^Tosi komeeta että Astrojakin joku jaksaa säästää ja vielä meinaa MR -kilpiin :) Mulla on jtn osia jemmassa Astroihin kun aikoinaan pari paperitonta tuli vastaan ja palasteltua.
   
  jariha, Kimi-oz ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 20. jariha

  jariha Gearhead

  wronikki ruuvi läpi listasta on siistiä....:wc: muovisena mun mielestä sitä pyöreetä kiinnikettä ainakin sai parivuotta sitten mutta noita ihme haruksilla varuistettuja ei...
   

Kerro tästä muillekin!