Missä kaikki jenkkifarmarit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Äkkiseltään näyttää joltain SUV:lta
   
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ja aika ysäriltä.
   
 3. Toke

  Toke Gearhead

  Näyttää kovasti pickup/suburban penkiltä
   
 4. t.t.tammi

  t.t.tammi 2nd gear

  Kiitoksii vastauksista.
   
 5. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Dodii. Kämpän remontti alkas olla liki valmis. Eli pian pääsee muuttaan ja saa letukan tyhjäks.
  Caprice saa varastona toimimisesta palkaks pehmeet penkit ja muutoksen henkilöautoks. Tuli sattumalta penkit eteen ja viä oikeella värillä ja siistissä kunnossa. Eli takimmainen kokonaan ja keskimmäisen istuin. Selkänojan voisin viä ostaa jos joltain löytyis. Omaa selkänojaa ei o onneks kauheesti raiskattu muutoksissa et eiköhän siihenkin saa lisää pehmustetta lyötyä.
   
  Gary Grand, maverick999, Jooli ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Mites nois on vyöt menny alkuperäisenä? Mulla ei o ku lantio vyöt keskellä. Et miten nois on ollu ne 3 piste vyöt vai onko ees ollu 88vm?
   
 7. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Jos tarkoitat takapenkkiä, muistaakseni vasta 1989 tuli taakse reunoille 3-pistevyöt, ennen sitä on ollut lannevyöt kaikilla kolmella takapaikalla. Jos on ollut 3-pistevyöt sivulla, katon rajasta löytyy c-pilarin kohdalta yksi kiinnike, ja rulla on kiinni takarenkaan etupuolella pyöräkotelossa + vöiden läpivienti löytyy takaluukun pitkistä sivuverhoilumuoveista. Vanhemmista kuin 1989 ei löydy mitään muita kuin 2-pistevyön paikat.

  Laitetaan samalla hieman ostoilmoa, mullekin kelpaisi farkun pehmeä takapenkki + kolmas rivi jos joltain sattumalta löytyisi.
   
  Holley ja ++++++ tykkäävät tästä.
 8. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Jos jollekki on jääny taakse kuormajousia ni olisin kiinnostunut
   
 9. jamba

  jamba Gearhead

  Tein budjettirempan (vitosen osa), elikkäs vaihdoin vain yhden nostajan (nelosen pako) -ja johan taas Buikki käy nätisti:)
   
  Holley ja Aasi tykkäävät tästä.
 10. Aasi

  Aasi 3rd gear

  Se ei paljoa vaatinut sitten :)
   
  jamba tykkää tästä.
 11. jamba

  jamba Gearhead

  Isoin homma oli putsailla pinttyneet ölpät. -Ja ettiä tiivisteliimatuubi joka ei olis jymähtänny...
  [​IMG]
  kuvassa vanha ja uusi
   
  Muokattu: 13.3.2020
  12345678910 ja Aasi tykkäävät tästä.
 12. Holley

  Holley Gearhead

  Onpa taas Olds liikenteessä, mukavan hiljainen laite taas ajella. Sellainen leppoisa fiilis taas, sitä on vähän aina asiaa tuntemattomalle vaikeaa kuvailla. Ja tosiaan kun on 1989, ne 3-pistevyöt takana, vahvistuksena aiempiin kommentteihin. Paras vuosi vöiden kannalta, koska 1990:ssä taasen on jo etuovissa turvavyöt, siitä en pidä.
   
 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  "Sitä istuu plyyssisohvalla ja katselee matalan tuulilasin läpi, kun maisema vaihtuu. Ratista voi varovasti pikkurillillä ehdottaa kurssia. Kaasupoljin ei säädä nopeutta vaan äänenvoimakkuutta."
   
  viikinki75, Gary Grand ja maverick999 tykkäävät tästä.
 14. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Saiskohan niitä etuovien vöitä laitettua vanhempaan malliin
   
 15. Stance

  Stance 3rd gear

  Siitä onkin aikaa kun viimeksi OD:llä kirjoittelin. 10 vuotta vierähti tässä, tuli muutettua maaseudulle, rakennettua hirsitalo ym. Vuoden 2010 kesäkuussa siirsin mun 1990 Caprice Wagonin talvitallista omaan talliin kun muutettiin pois kehä III sisältä. Siirtäessä huomasin että jarruputkilinja edestä taakse vuotaa ja remppa jäi odottamaan "sitkun" päivää. No, siihen meni 10 vuotta, mutta tuossa viime talven aikana tuli motivaatio ja laittelin autoon kaikki jarrut ja putket uusiksi. Etsittiin kadonneita ajovaloja (vaihtaja rikki), laitettiin uudet renkaat, tehtiin muutamat öljyjen vaihdot ja koekäytöt jne. Eilen kävin katsastuksessa ja nyt olisi Capricella taas ajo-oikeutta vuoden päivät. Aika hieno fiilis päästä tuon laivan ruoriin. Auto on täysin alkuperäinen 8-hengelle rekisteröity STW oldsin 307:lla. Suomiauto 200tkm mittarissa.
   
  hevimies, passerby, Petri R. ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. saresks

  saresks 3rd gear

 17. maverick999

  maverick999 3rd gear

 18. saresks

  saresks 3rd gear

  Joo, jos näköjään käy puoleen maailman autokannasta, niin kai se tuohonkin käy. Ei oo jostain syystä ikinä tarvinnut korkkeja ihmetellä, mut nyt on harakat vieneet..
   

Kerro tästä muillekin!