Missä leikkautta uudet lasit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Erkkios, 30.6.2005.

  1. Erkkios

    Erkkios 1st gear

    Missäpäin etelä-suomea on jokin firma joka tekee uudet lasit autoon? Kaikki lasit on suoria joten luulisi olevan "halpaa", senkun leikkaa vaan? Tuulilasi tarvinnee olla laminoitua mutta mites muut, voisiko olla vaikka jotain muovia?

    Mielestäni uuden maalipinnan omaava auto tarvitsee myös naarmuttomat lasit 8)
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    Kuttilan autolasi
    Alue Somero
    Lähiosoite Saarentie 157
    Postinumero 25340
    Postitoimipaikka Kanunki


    Puhelin 02-734 7673
    Fax
    Sähköposti
     
  3. jere.kroger

    jere.kroger 1st gear

    kyllä jos haluat että joku tekee halvalla lasit, niin ihan viimeiseksi kuttilaan!! Hinnat on luokkaa: Aseeton ryöstö.. :D Ihan normaalit lasiliikkeet osaa tehdä lasit lamista. Tai en tiedä osaako ne etelä suomessa tehdä mitään.. :D
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    työkone lasistahan ne suorat saa ainakin halvalla
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuttila on aivan yliarvostettu...monesta paikallisesta firmasta saa varmaan kans melkein lasin kuin lasin
     
  6. Aako

    Aako 1st gear

    Haukkukaahan kuttilaa, Omaani oli ainoa paikka suomessa mistä lasin yleensä sain. Hinta on myös ollut aina halvin siellä kun olen lukisiin autoihin laseja hommannut ja hintoja vertaillut!!
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Joo, ei auta Kuttilaa moittia. Limo-Caddyn kaarevan välilasin teettäminen Kuttilassa oli 3xhalvempaa, kuin muualla.

    JA AIHEESEEN...: Jos ne lasit on kerran suorat, niin onnistunee monessakin paikassa. Siis tavallisessakin lasiliikkeessä, joilla on mahdollisuus lähettää lasit karkaistavaksi. Neliöhinta leikkuuksineen oli aika lailla sama laminoidulle lasille kuin tavalliselle (+karkaisu) En suosittele tekemään sivulaseja muovista. Hinta ei ole juurikaan halvempi (jos käytät sallittuja materiaaleja), naarmuuntuvat ja eivät ole kovinkaan tukevat.

    Tuulilasiksi laminoitu ja sivulaseiksi karkaistut. Niin, ja kun lasit karkaistaan, niin niihin tulee samalla se "turvalasi"-merkintäkin. Eli ei ongelmia katsastuksessa.
     
  8. Bitch

    Bitch Gearhead

    Itse kävin teettämässä mallien kanssa uudet suorat tuulilasit Help-lasissa Helsingin Kannelmäessä. Toimitus oli nopeaa ja hintakin varsin kohtuullinen
     
  9. Erkkios

    Erkkios 1st gear

    Mikä sitten on edullista ja mikä ei? Mulla ei ole mitään tietoa mitä ne yleensä maksaa. Muovia ajattelin lähinnä keveyden ja itse leikkaamisen kannalta. Ei kai noissa 50-luvun autoissa tarvii olla mitään merkintöjä laseissa? Auto on Volvo PV.

    Mielipiteitä kehiin!
     
  10. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Jos siinä on alunperinkin ollut laminaattilasit niin kelpaa ne jatkossakin.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kysymys(Bitch)

    Moi!

    Kerrotko osoitteen? Tuonne Hki paikkaan.
    Kiitos!
     
  12. timppa

    timppa Gearhead

    Saako noita leikkuutettua myös lievästi sävytettynä? Ja onko hinnassa eroa kirkkaaseen?
     
  13. Erkkios

    Erkkios 1st gear

    Käsittääkseni sävylaseissa pitäisi olla e-merkki?
     
  14. Aako

    Aako 1st gear

    saahan sen sävylasinakin, hintoja kannattaa kysellä myyjiltä suoraan niin on ainakin paikkansapitävää tietoa
     
  15. Aako

    Aako 1st gear

    Eiköhän nuo lasiliikkeet tee ihan virallisesti hyväksyttyjä laseja
     
  16. henkkasavosta

    henkkasavosta 1st gear

    Ainakin omaan kikottimeen piti saada leimat laseihin. Suorat olivat nekin lasit.

    Käytännössä homma toimi ainakin Savonlinnassa siten, että ihan tavallinen lasiliike teki nämä miun lasit, ja ne sitten karkaistiin muistaakseni Oulussa, jossa lyötiin myös leimat.

    Kyllähän näitä suoria laseja tekee jokainen lasiliike. Jotkut tekee lasit siten, että kahden ohuen lasin väliin laitetaan säykalvo, jollon saadaan leimaton sävylasi (vaikka mustana, jos asiakas niin haluaa), mutta jos katsastuskonttori vaatii leimat (kuten miun autoon), niin vaihtoehtona oli joko kirkas lasi tai vihreä sävylasi. Muihin ei kolmisen vuotta sitten saanut leimoja.

    Eikun vain omaan lasliikkeeseen muottien kanssa lasia kysymään. Kun vielä konttorin kautta kiertää, niin saa selville sen, mitä sitten siun laseilta vaaditaan.

    -Henkka-
     
  17. Aako

    Aako 1st gear

    Lähinnä tarkoitin juuri auton laseja valmistavia lasiliikkeitä , oulussa lipponen, luulisin että kuttilan autolasi ois myös juuri tällainen paikka
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

  19. Erkkios

    Erkkios 1st gear

    Löytyykö lisää firmoja ja niiden yhteystietoja? :D
     
  20. rt72

    rt72 1st gear

    kukas osais kertoa mistä saan kaarevat sivulasit? Kuttilasta sanottiin ei oo eikä tuu, ei kuulemma ole edes laitteita millä tehdä. Tampereelta joku firma tekis, mutta minimi on 20 lasia sarja, ja noi on kaikki 4 erilaisia ni tekis 80 lasia, ei taida perse kestää. Sit oli viel joku firma minkä ehin jo unohtaa, ainoostaan kirkkaita ja kpl hinta reilut 500e.
     

Kerro tästä muillekin!