Missä on tämä Dart AAR-553

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja J-M Partanen, 6.1.2003.

  1. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Ei Ei Ei! väärä kysymys sehän on tuossa pihalla! Historiaa piti kysymän, kun se on niin suosittua nykyään. Auto on Dodge Dart Custom 4d ´71 ´72sen maskilla.

    Tuttu osti tämän auton joskus viisi vuotta sitten suonenjoelta autoliikkestä.Auto on muutoskatsastettu kasille ´93/´94 samassa yhteysessä ilmeiseti maalattu. Väri on tumma metallinhohto "luumu" kromivanteet valkosiviulla on myös varmasti laitettu samalla. Entinen väri on ollut joku järkyttävä oranssi lieneekö ollut linttana, alkuperäinen väri on saattanut olla metallin sininen. Auto on vm´71 mutta käyttöön otto pm. on jostain syystä 8/´72
     
  2. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Ettei kyseessä olisikin valepuvussa oleva AAR- CUDA, kilvestä päätellen.
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    AAR cudista; Mikä oli joskus Sportcarsupercarcenter/vai aron ikkunassa (siis tikkurilan mc donaldsinin takana)olleen limevihreän (aidon?) aar cudan kohtalo/historia? Oli yhden talven siinä noin 5-6 vuotta sitten.
     
  4. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Muistat värin väärin. Cuda oli oranssi ja silloisten säädösten mukaan mätkyjen pelossa se oli laivattava pois tietyn ajan kuluessa. Asiaa hoiti silloin muistaakseni Pauli Kovaleff silloisen SportsCarCenterin taholta. Tässä näkee kuinka aika kulkee, ko tapahtumasta on noin 13 vuotta.
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    No eihän siinä sitten ollut kuin puolet väärin. Väri ja aika!
     
  6. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    tästä on jo aikaa kun kysyin ja uusia foorumilaisia tullut eli kysytäänpä uudestaan ja onpa nyt kuviakin paalupaikassa. (ainakin pitäis olla)

    http://www.paalupaikka.com/
    (on line KuvaGalleriassa)

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: j-m partanen 2004-06-27 19:41 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!