Missä on Y.Bremer?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja lincci, 26.3.2007.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    aiheeseen ehkä ohiheittäen mutta toi helevetin ykä.... ei voi ymmärtää.. sillä on joku itse oikeus olla yrittäjä kun on tuonu mosseja jo 50-luvulla vaikka valmistus alotettiinkin vasta -65?? vai oliko sesen isä tai kumi? herraaa herraaa
     
  2. starcraft

    starcraft Gearhead

    Joskus vuosia sitten soittelin kyseiselle hepulle, kun oli autonosto mielessä. Sattumoisin herralta juurikin etsityn kaltainen auto löytyi. Sovittiin näyttö autolle ja lähdin ajelemaan kohti etelää. Vaan eipä perille päästyä ollut paikalla ketään eikä puhelimeen vastattu. En oo sittemmin viittinyt uudestaan lähteä herran autoja kattelemaan. Toi 900 km huvikseen ajelu kun ei kiinnosta.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    En tiedä kuka kys henkilö on ja mitä tehnyt mutta tommoset jeesukset toimii niin kauan noin kun niiden perään soitellaan. Jos loppuis kaupat ja yhteydenpito ostajilta niin varmaan muuttuis palveluasenne.

    On kaikkea autokauppaa piristänyt kun ei soittele turhaan perään jos myyjää ei kiinnosta vastata.
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    No pitää nyt munkin avautua...
    Kyselin aikanaan ihan vakavissa ostoaikeissa yhtä autoa, mutta tämä herra ei katsonut tarpeelliseksi vastata millään tavalla, joten ajattelin, että pitäköön mun puolesta autonsa tunkkeineen..
     
  5. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    En ole putiikissa asioinut*, mutta jotenkin kuulostaa että puljulla pyyhkii ilmeisesti hyvin, kun voi jättää vakavasti otettavat tiedustelut huomiotta

    *kerran olisin yhdestä Alfa Romeosta lisätietoja kysellyt, muttei vastattu
     
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    En tunne herraa sen paremmin enkä tiedä millä elää, tuskin autokaupalla kuitenkaan. Joskus 10 vuotta sitten innostun yhdestä kotterosta, ja silloin vastasi puhelimeen sekä oli esittelemässä autoa sovittuna aikana. Kaupat meni sivu suun kun joku nopeampi vei auton sillä aikaa kun pähkäilin päätöstä.
     
  7. f34

    f34 Double Gearhead

    Olis mun mielestä paljon reilumpaa toimintaa olla laittamatta yhteystietoja edes näytille, jos ei halua yhteydenottoja. Olis vaan nettisivut jossa tuotteet esillä ilman yhteystietoja. Säästyisi sekä asiakas että yrittäjä turhalta vaivalta.
     
  8. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    En tunne ketjun "päähenkilöä" enkä hänen bisnestään, joten kirjoittelen asiasta vain yleisellä tasolla lainaten tätä ketjua.

    Minun mielestäni yrittäjän on syytä vaihtaa alaa mikäli tämä ei hallitse asiakaspalvelua.

    Helposti kuulee lauseita:
    "Kyllä se soittaa takaisin, sillä on vaan nyt kiireitä"
    tai
    "Koita uudelleen sähköpostilla/puhelimella/savumerkeillä/ota sen vaimo panttivangiksi - - menetelmillä. Kyllä se vastaa sitten kun ehtii."

    Paskaa.

    P - A - S - K -A -A !

    Enää ei eletä Kekkosen aikaa yhteydenottomenetelmien osalta, vaikka oikeasti moni yrittäjä niin näyttää olettavan.
    On käsittämätöntä, että 2017, jolloin kommunikointi ei pitäisi olla ongelma tarjolla olevien menetelmien ja kanavien osalta, ei joitain yrittäjiä saa tavoitettua, koska he eivät osaa tai uskalla ottaa yhteyttä takaisin..

    Sitten on niitä yrittäjiä, jotka eivät osaa tai uskalla käyttää sähköpostia, koska eivät osaa kirjoittaa? No miksi se sähköposti sitten pitää laittaa niihin firman tietoihin puhelinnumeron kylkeen jos sillä ei tee mitään? Sama koskee puhelinnumeroa? Miksi se on siellä jos siihen ei vastata?
    Okei, miksi koko firma on kaupparekisterissä, jos se ei palvele asiakkaitaan?

    "Koska on kiire, eikä ehdi".

    Ei mitään hätää. jatka samaan malliin, niin kiireetkin kyllä vähenevät ennen pitkää. Ja liiketoiminnan kannattavuus.

    Ei se asiakas odota sulta vähimmillään kuin yhteydenpitoa ja tilannepäivitystä. Jos sulla on kiire, niin tällainen puhelu tai sähköposti ei kauaa vie:

    "Hei asiakas. Yrittäjä täällä. Asiasi on kyllä muistissa ja pöydällä, mutta olen todella pahoillani että omasta/3.osapuolen/tms." syystä aikataulu on päässyt pahemman kerran venähtämään, enkä siksi ole ehtinyt sitä viedä hoitamaan. Jotta saadaan homma huolella maaliin, niin olisiko mahdollista, että palaan asiaan alku/loppuviikosta?"

    Sitten kun kyseessä on toimiala jossa operoidaan etänä, ehkä rapakon toisella puolen, on tärkeää että kontakti asiakkaan kanssa toimii oikeasti hyvin, koska usein ollaan ostamassa sikaa säkissä ja isolla rahalla.
    Ei todellakaan tule kysymykseen, että asiakkaat rukoilevat yhteydenottoa tai lisätietoja ollen jatkuvassa epätietoisuudessa.

    Hyvä asiakaspalvelu on kilpailuvaltti, etenkin bisneksessä jossa pelikentällä on muitakin kilpailijayrityksiä.
    Pitäkäämme vastaisuudessakin isoa äläkkää yrityksistä, jotka eivät palvele asiakkaitaan hyvin.
     
    jrasi, Valapatto, Kurko ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ja niistä myös jotka palvelee.
     
    12345678910, 1purehell, eilhik ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Itte sain aikanaan sapiskaa OD:n ylläpidolta, kun menin kehumaan yhtä seppää, joka teki mielestäni parempaa kuin ihan huonoa jälkeä.. "mainoksista" pitäisi kuulemma maksaa..
    en tiedä onko linja muuttunut.. saakos täällä nykyään kehua ihan nimeltä mainiten... haukkua ainakin saa.. :D
     
  11. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mitä... onko tällä palstalla jopa ylläpito? :D:D
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  12. speedy

    speedy Double Gearhead

    Ihan yhtä huonoja kokemuksia iteelläkin on herra yyystä. Mutta hyvin oon pärjännyt ilmankin, ja pärjää muutkin, kun on niitäkin jotka hoitaa hommansa kunnialla.
     
  13. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    Eikö tuo toimi myös 2017 niin että jos ei vastaa niin mitä sitä täällä itkee vaan sillä ajallahan löytää toisen toimittajan ottaa siltä palveluita.vaikka taitaa se olla niin että nämä sähköposti avaruus viesti chatti porukka ikinä mitään ostakaan ja miksihän nuissa myynti ilmoituksissa joskus lukee että en etsi kirjeenvaihto ystävää..hmm
     
    kimmok2014 tykkää tästä.
  14. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Äänestää jaloillaan ja en yhtään ihmettele että on ihmeellisiä myyjiä niitä löytyy varmasti saman verran ostajistakin.
    En tunne kyseistä Herraa mutta en ryhtyisi ihan ensimmäisenä yhden kokemuksenkaan perusteella ketään mustamaalaamaan mutta näinhän tässä nykymaailmassa toimitaan ei edes mahdollisteta korjaavaa liikettä tehdä vaan kaikki pitäisi onnistua heti.
    Logistiikka on taito laji ja kaikki ei voi onnistua.
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Omall kohdalla 30% auton ostajista on txt/spostihemmoja ja osapuolella varmaan 70%. Mulle on ainakin sama vaikka savumerkeillä yhteydenpito kunhan toimii. Eikä mee niin lujaa että olis varaa jättää asiallisiin tiedusteluihin vastaamatta.


    Illalla myöhään hommat tehtynä jahaa nyt tullut mielenkiintoinen auto/osa. Kuinka helppoa on laittaa txt ja siihen perään että soitan vaikka huomenna.


    Yleensä se soitto ei mitään muuta, samat kehut ja valheet siinäkin kuulee.
     
  16. Herje

    Herje Double Gearhead

    Sivusta seurasin kun yhden käkkylän puuttuvia osia kyseltiin.
    Siis auto ostettu tiolta herralta.

    Lupauksia oli kyllä enemmän kun tekoja.
     
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Olin laskevinani tästä ketjusta 8-10 omakohtaista kokemusta joissa yhteyttä ei ole saatu, luvattu ei ole pitänyt tms. säätöä. Joko sen perusteella saa "mustamaalata"? No voihan ne tietysti olla keksittyjäkin, mistäs minä tiedän. Vai meinasitko että samalle henkilölle pitää osua vähintään kaksi oharia ennenkuin saa siitä mainita? Viisaimmat vaihtaa jo sen ensimmäisen oharin jälkeen toimittajaa.
     
    Herje tykkää tästä.
  18. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Eka ja Vika.
    Kerrasta poikki mutta eipä se todellisuus ole aina se mitä totuutena kerrotaan no jokainen tekee mitä tykkää ja en tunne kyseistä henkilöä vieläkään.

    Hyvä että kerrotaan ongelmista jos jotain palikkaa olisi joskus tarvetta tilata.

    Onhan näitä toimijoita joilta kysellä ja varmasti monta mielipidettäkin puolin toisin turhahan sitä asiakassuhdetta yksipuolisesti yrittää pitää pystyssä.
     
  19. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    2000-luvun alussa kyselin Ykältä tietynlaista autoa, joka sitten löytyikin. Sain jopa kirjeessä kuvat siitä ja ilmoitin, että otan sen. Siihenpä se kaupanteko sitten loppuikin, eikä miehestä, eikä autosta kuulunut sen koommin mitään. Eipä ole herran kauppaamat autot sen koommin kiinnostaneet ja olen muistanut (anti)mainostaa muillekin!
     
  20. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Se vain vituttaa, jos on muka mielestään sopinut kaupat ja toinen katoaa sen jälkeen. Siinä arpoessa sitten menee muut mahdolliset ehdokkaat sivu suun, kun viikko tolkulla yrittää saada myyjää kiinni, että "ostinko mä sulta auton vain en?"
     

Kerro tästä muillekin!