Missä vika Golfin valoissa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 4.1.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ajovalot sammuu yllättäen (yleensä kun vaihtaa lyhyille) maailma pimenee. Pitkät toimii, kun pitää niitä koko ajan viiksestä päällä. Parkitkin toimii. Kun tökkii valokytkintä, kaikki toimii normaalisti. Mutta sitten yllättäen vika muistuttaa itsestään. Mikä on vikana ? sanokaa joku viisas, mitä teen.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oisko härvelin vaihto paikallaan!!!
     
  3. fisu

    fisu Gearhead

    taitaa olla se viiksi vainaa.
     
  4. Vallu

    Vallu Gearhead

    Vaihda valokatkaisija. Golffit syövät niitä kuin leipää, kuulemma. Kerran olen jo itsekin joutunut vaihtamaan. Oireet olivat samankaltaiset.
     
  5. Ranex

    Ranex 3rd gear

    eikun vaan biltemaan ostamaan "valonvahvistin"sarjaa rupee kytkimet ja viikset kestämään eli jujuna on releitten läpi lamppujen virtajohdot, eikä sen jälkeen ongelmia ole. itselta suli kytkin ja johtosarja läpivienti aukon kohdalta tulipellistä. kun ostin ko sarjan ei ole ollut pitää ongelmia viimeiseen 300 tkm:ään valojen kaa. KO sarjalla ei kyllä juuri ole valotehon kanssa mitään tekemistä mutta säästää kytkin kuluissa ja käyttö varmuudessa
     
  6. turjake

    turjake 3rd gear

    vaihda valokatkaisin golffissa katkaisimeen
    tulee "täysi virta" ja ne on kulutustavaraa
    eikä oo kalliita.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla oli sama vika 3 korissa!
    Virta tulee suoraan katkaisimeen jossa sitä ohjataan! joten pitkät toimivat kun pitää viikseä vedettynä! Korjasin itse katkaisimen purkamaalla sen osiksi ja kasasin uudelleen!
    passasin vain nipikat kohdalleen!
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vika on korjattu vinkin avulla eli katkaisijan purkaminen (väittävät kaikki, että sitä ei voi purkaa) mutta se onnistuu. Ei muuta kun putsaus ja katkaisija pelittää moitteettomasti. Eritysikiitos sille, joka neuvoi purkamaan !
     

Kerro tästä muillekin!