Mistä 6.70-15 renkaat (tai vastaavat) projektin alle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja J.J. Laakso, 16.6.2010.

  1. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Mites kun köyhälle on kaikki kallista eikä projektin tässä vaiheessa viitsi/pysty uusia gummeja projektissa pilattavaksi ostamaan niin miten olette "mallintaneet" haluamaanne rengaskokoa kun haette rungolle ja korille sopivaa korkeutta? Mikään nykyrengas ei taida mittojensa puolesta osua lähellekään...(?)

    Tai löytyisikö joltakulta ko. kokoa olevat loppuun ajetut rinkulat halvalla? Kaksikin riittäis niin vois tehdä etu- ja takapään erikseen :wink:

    Vai lähdenkö vaan puusta veistelemään ja lopetan tyhmät kysymykset tähän... :rotfl:
     
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Tämä ei ole suora vastaus, mutta tosta ainakin näkee renkaiden orggis-koot kulloisellekin autolle:
    http://www.cokertire.com/
     
  3. menu*

    menu* Gearhead

    Itellä vähän samanlainen projektitilanne niin olen muuntanut zoomailuja varten 185/70-14 hakkapeliitat kakkosnelos adaptereilla ja kovalevy-ympyröillä vastaamaan 8.00-15 valkosivuja...aika köyhää, mutta saa vielä tässä kohti kelvata.

    Noita vastaavia kokoja löytyy kyllä tarpeen iskiessa aika halvallakin myyntipalstoilta, tuossa noita kokovastaavuuksia http://www.turbinecar.com/tires.htm
     
  4. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Ostin suosiolla renkaat, löysin tosin käytetyt. Aika vaikea on kokonaisuutta hahmottaa ilman oikeanmallisia renkaita.
     

Kerro tästä muillekin!