MISTÄ GM 4.0 165hp suora6/mercruiser 4.0 165hp suora6??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja fullthrottle, 7.6.2010.

 1. fullthrottle

  fullthrottle 1st gear

  Eli ongelmana on kaksi viallista kantta, ja varmaksi voi sanoa että jossain jollakin varmasti makaa näitä vanhoja suoria kutosia tallin perällä, vaan missä? uutta kantta ei kaupasta saa ja yhden koko moottorin jo ostin, ja myyjä vakuutteli kannen toimivuutta mutta kuinkas kävikään...; 3-4 välistä oli kansi halki ja koneessa nyt merivedet ja öljyt sekaisin..:mad: Suuremmaksi ongelmaksi kuitenkin nyt on koitunut tuon kyseisen kannen tai koko moottorin paikallistaminen. Eli jos vain jollain jossain sellainen on tai on tiedossa mistä moisen voisi paikallistaa, niin olisin erittäin kiitollinen näistä tiedoista.

  Käsittääkseni moottori on samanlainen 60 luvulta 70 luvun loppuun.

  Moottorini on vm -77 mercruiser 165hp 4.0l, erillisellä imu/pakosarjalla. Käsittääkseni samaa konetta on ollut autoissa g30 vaneissa ja pickup:ssa. 194-230/250 ja 292cid moottorien kannet ilmeisesti käynee.

  kiitosta kovasti etukäteen mahdollisista tiedoista!!
   
 2. B-66

  B-66 Gearhead

  Ei oo 292,vaan 250:n,autoissa käytössä 68?-77,mulla olisi yksi ehjä kansi,yv:llä lisätietoa.

  Muokattu klo 22.25:Mun kansi olikin vähän enemmän projekti kuin luulin,eli jeesatkaa Fullthrottlea vasta-aallokossa :D
   
 3. Traveler

  Traveler 3rd gear

 4. Savo

  Savo 1st gear

  ois joutilaana yksi 194 kansi. En mene takuuseen onko halki tai ei. Saa tulla noutamaan Kuopiosta. tuikkaa yv.
   
 5. fullthrottle

  fullthrottle 1st gear

  Kiitokset

  Ja kiitokset kaikille jeesanneille! homma on hakannut vastaan ja hakkaa vieläkin uuden ongelman vallitessa... :mad: :mad:
   
 6. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Peruskorjattuja kansia saa jenkeistä mm. Rockauton kautta, haet esim. 1977 chevy g20 van 250 1bbl tai 292 tai vaikka jonkun muun vuoden, valikosta engine--->cylinder head. Laadusta en osaa sanoa mutta jos sattuisi vaikka hyvä yksilö tulemaan ei hinta ole paha edes rahdin kanssa suomeen.

  http://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php

  Esim. Marshall H4065, rahdin ja runkopantin kera $532.
   

Kerro tästä muillekin!