Mistä heittokello?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Hyytiäinen, 14.1.2009.

  1. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    Tästä oli joku viestiketju muutaman vuoden takaa, mutta kyselläänpä jos on päivityksiä tietoihin.

    Eli perän säätämiseen olisi tarve heittokellolle, eikä huvittaisi maksaa sataa euroa autotallikäyttöön. Onko tietoa mistä saisi edullisen, joko käytettynä tai uutena? Pyöriikö noita neukkuheittokelloja vielä paljon rompetoreilla? Myyntitarjouksiakin siis otetaan vastaan.
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    http://www.farmilaite.fi/

    ja tuolta farmilaite-lehti pdf tiedoston sivu 33


    On kaikkea muutakin mielenkiintoista tavaraa myynnissä!
     
  3. rautavirta

    rautavirta 1st gear

  4. trumppat110

    trumppat110 3rd gear

    meikä haki kellon ja magneettijalan työkalutukusta, siitä linja-autoaseman nurkilta eikä muistaakseni ollu edes pahan hintanen
     
  5. vanha herra

    vanha herra 1st gear

    Mastecista olen ostanut pari kappaletta heittokelloja sekä muuta vastaavaa tavaraa. Edullisin kello taisi olla kympin ja magneettijalka hieman enemmän.
    Suosittelen.
    http://kotisivu.dnainternet.net/mastec/
     
  6. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    jos haluat hyvän ja sopivan hinnan samaan pakettiin, nii osta toi mitun tekele. Voi luottaa vielä vuosienkin jälkeen jos ei ole rekalla yli ajanu.
     
  7. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Duuniin tuli Wurthiltä kello ,jalka ja lisäjatkot että saa syvemmältäkin mitattua,eikä edes pahan hintainen,n.120 euroa.
    Ja se muuten on MITTAKELLO eikä HEITTOKELLO sanoi jo ammattikouluope aikoinaan :rotfl:
     
  8. CH3OH

    CH3OH 1st gear

  9. orlovi

    orlovi 1st gear

    Tuossa yksi. Kiinasta,yllätys. Laadusta ei tietoa.
    Messuhr
     
  10. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Kerran yhtä kiinalaista pitelin ja totesin että sen kanssa ei voi toimia. Tai voi varmaan mutta erittäin hänkalaa olis ollut. Kellon varsi ei tahtonut tehdä sellasta parin satkun liikettä ollenkaan vaan takerteli ja kutenkin kädellä koittaessa pelas ihan normaalisti. Sille sitten koitettiin kaikkee puhditusta ja uittaa sertsua mutta ei se lähtenyt toimiin. Todennäköisesti kopioinnissa oli unohtunut joku paikka koneistaa/hioa.
    Meinaan vaan että tollanen mitotoyo on noinkin halpa niin en säästäis tässä kohtaa. Se kestää asiallisella pidolla keskimäärin 50 vuotta?
    Romutoreilta usein muuten kans noita löytyy, useimmiten vanjan tekeleitä mutta kyllä niillä pystyy toimimaan. Toi kiinalainen oli yhtä tarkka vehje kun sellanen kokoon taiteltava puinen timpurin mitta, tai sitten hieman huonompi? :odroll:
     
  11. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Itse kanssa ostin mitutoyon kellon ja jonkun saksalaisen magneettijalan. Katselin kanssa halpoja kiinalaisia tai venäläisiä vähän aikaa, mutta ei oikein löytynyt sopivia hinta-laatusuhteeltaan. Mitu maksoi jalan kanssa noin 70 euroa, hydraulijalan kanssa olis varmaan menny toiselle sadalle. Itse ostin siis sen perus "tankojalan", joka ei oikein taivu kinkkiseen paikkaan samalla tavoin, kuin semmonen hydraulilukitteinen nivelvarsijalka.

    Ostin samaan tarkoitukseen, eli perän kasaukseen, mitutoyon mikrometrin ja maksoin siitä 50 euroa. Tulihan noille sitten hintaa, mutta jospa niillä sitten mittailisi useamman vuoden ja uskaltaisi luottaa mittaustuloksiin. Töissä on joku edullinen mittavälinesarja, pari vuotta vanha. Mittakello takertelee jo (vaikka tuskin sitä on juuri käytetty) ja mikrometrissä on muutaman satkun heitto nollapäässä ja tahmea kierre. Kai silläkin pystyisi jotain mittaamaan, mutta jos pari kymppiä pistää enemmän per työkalu, niin saa kunnolliset vehkeet.

    Tuommonen vipukello on muuten näppärä, vaikka perän kasauksessa pärjääkin tavallisella. Joskus CNC-koneita viritellessä tuommosella oli helppo mitata ahtaastakin paikasta. Mittausalue noissa tietysti on pieni, mutta yleensähän mittakellolla ei tartte millitolkulla mitata. Kellon asettamisessa joutuu olemaan vähän tarkempi, kuin 10mm:n alueella varustetulla perinteisellä.
     
  12. afos

    afos 1st gear

  13. oope

    oope 1st gear

    Wurthin tuotteista noin yleisesti

    Wurthin tuotteet kiinnostaisivat ainakin itseäni, mutta Wurth kun ei niitä myy yksityisasiakkaille! Itseäni asia ottaa kovasti päähän, mutta kai firmalla menee sitten niin hyvin etteivät kaikki potentiaaliset asiakkaat kiinnosta? Osaisiko joku valaista, miten - jos mitenkään - tällainen tee-se-itse -mies voisi ostaa noita Wurthin maahantuomia/edustamia tuotteita? En esim. ole keksinyt muuta keinoa ostaa täältä Time-Sertin kierteenkorjaussarjoja, kuin tilata niitä ulkomaalaisista nettikaupoista.

    t: Oope
     
  14. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Jos mitun tai vastaavan kellon ostaa vähän kalliimmalla niin kannattaa sitten pitää sitä kuin kukkaa kämmenellä. Nimittäin kellon ei tarvitse tippua kuin 10cm ja jos osuu kärki edeltä maahan niin se on entinen. Ne akselit vääntyy uskomattoman helposti ja kun ne on tehty tarkalla toleranssilla niin satasenkin akselivääntymällä ei enää viisari liiku. Itsellä on noita rikkinäisiä kelloja jo varmaan toistakymmentä, moneen työhön kannattaa ennemmin ostaa halpoja värkkejä jos rikki menemisen vaara on suurempi.
     
  15. WSE

    WSE 1st gear

    Re: Wurthin tuotteista noin yleisesti

    Laitetaan tähänkin, vaikka on ollut aiemminkin: Firmallani on tili wurthilla, joten jos joku nyt välttämättä haluaa ostaa jotakin wurth tavaraa niin yhteys meikäläiseen (YV) niin homma onnistuu. Myös kaikkea KS tools tavaraa saa (eivät tule wurhin kautta vaan edullisemmin). Varmaan moni muukin wurth tiliasiakas voi myydä sinulle wurth tavaraa. Monessa wurth liikkeessäkin osaavat varmaan neuvoa kuka... Meikäläiselle ei tarvitse toki paljoa provikkaa olla kun wurth on naapurissa.
     

Kerro tästä muillekin!