mistä hengitysilmasuodatin puhalluskypärään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja juko7, 14.8.2014.

  1. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Millainen suodatus tarvitaan jos mäntäkompuran tekemästä ilmasta ottaa hengitysilman puhalluskypärään ja mistä ko. suodattimia saa?
     
  2. -TH-

    -TH- Gearhead

    esim. contracor. se on joku BAH suodinpaketti.
    ostin itelle sen setin jossa tulee suodin täydellisenä sekä kypärä ja haalarit ym.

    suomessa on myyjä, mutta halvemmallla saapi ulkomailta tilaamalla.
     
  3. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Suodatinta saa esimerkiksi Mahikor Oy:stä ja kaikista yrityksistä mitkä myy puhallusosia.

    Suodatin yksinkertaisuudesaan on aktiivihiilipatruuna alumiinisen tai komposiittisen kotellon sisällä. Pohjalla vedenpoisto reikä. Kysele päivän hinta alan liikkeistä, en usko että järkeä tilata ulkomailta.
     
  4. -TH-

    -TH- Gearhead



    Kantsii muistaa myös se, että se pelkkä suodin ei riitä, vaan myös letku on syytä olla hengitysilma-mallia, muut letkut voi tehä ilmaan makua...

    Päivän hinta tosiaan kannattaa kysyä ja vaikka sähköpostilla, jotta sitten tilatessa ei hinta muutu niinkuin joskus on käynyt. Omasta mielestäni ulkomailta tilaus kannatti, muutama satanen on kuiteskin selvää seteliä, ainakin meijän kukkarossa.
     

Kerro tästä muillekin!