Mistä hiekkapuhalluskaapin suojakalvoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja ari2004, 2.11.2012.

  1. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Niinkuin otsikossa kysellään, mistä saisi ostaa puhalluskaapin lasille "uhrikalvoja" ettei tarttis aina vaihtaa lasia kun näkyvyys heikkenee.
    Biltsuhan näitä myi vielä vuosi - pari sitten, vaan ei enää. Googlekaan ei oikein tunnu löytävän.
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Jotkut käyttää piirtoheittimen kalvoja, kirjakaupasta tai kopioliikkeesta.
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Paras on hankkia kaveri, joka on lasihommissa.
    Pyytää sitä leikkaamaan jätelaseista leikkauspöydällä varalaseja riittävästi.
    Ei maksa vaivaa edes puhdistella kalvon laittoa varten, vaan uutta ruutua pidikkeisiin.
     
  5. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

    toraforsilla on ainakin,
    http://www.torafors.com/hiekkapuhalluskiiloitus.htm

    lasin kun ottaa laminoituna(paksuuus yht. ~6mm) niin menee aika hyvin ainakin tuohon toraforssin 365€ kaappimalliin, samaa kaappia ollu puuilossa/ikh:ssa. ei tarvii tällöin sitä pleksiä siihen lasin päälle.
    lasit ei hirveitä maksa, mulla tais olla 15€ kpl, otin kaks.

    Tietäiskö kukaan mistä saisi paineilmalle hyvän ohjauspolkimen? siis ei sähköistä vaan ihan siihen kompuran paineilmalinjaan laitettavan.
     
  6. -TH-

    -TH- Gearhead


    peruspolkimen väkästelee vaikka tavallisesta euron ilmapyssystä, tein ilmavasaralle jalkakäyttöpolkimen siten ,että hieman telineen tapaiseen rautaan pultilla ilmapyssy kiinni, ja silleen että jalka painaa liipasinta tarvittaessa. pyssyyn vaan letkukarat molempiin päihin. halpaa ja toimivaa.


    juu, ei tosiaan kannata turata kalvojen kanssa, uutta ruutua vaan kun vanha on sumea, ruutuja voi itekin katkoa vaikka rempasta yli jääneistä ikkunoista.
     
  7. veekasi

    veekasi Gearhead

    Kalvot ei kannata! II-laadun ikkuna tulee halvimmaksi. Eniten säästät kun puhaltaa oikeassa kulmassa, eli niin ettei suihku kimpoa lasiin.
    Jos haluaa sniiduilla niin teippaa lasiin pienempiä laseja esim jotain A4 kokoisia(pienempiäkin on nähty) joista sitten voi tihrustaa. Iso lasi hoitaa turvallisuuden jolloin pienempi voi olla ohuempaakin.
    Karkaistu tai laminoitu ovat rahan haaskausta.
    Ja pölynpoisto myöskin kuntoon niin näkee puhaltaa hiukan kauempana lasista, ja korvausilma lasin yläreunasta.
     
  8. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Paras on kun laittaa tiheän verkon lasin eteen (sisäpuolelle tietty). Siitä näkee läpi, mutta lasi ei kulu läheskään samaa vauhtia kun ilman verkkoa.
     
  9. mke77

    mke77 Gearhead

    ite kaivoin koko lasin poijes, veistin pleksist samalaisen "akkunan" mihin kalvoin "hitsauskypärän" lasin kokosen aukon, ja ikkunalistalla hitsikypärän lasi paikkas....ei tull ollenka ni kalliks ku kalvot tahi koko ruudun vaihto....kukin tietty tavallaan, mut ite oon aina ihmetelly miks se ruutu täytyy olla ni julmetun suuri? puhallus letku kuitenka ei joka suuntaan mahu kääntyy...
     
  10. JariV

    JariV 2nd gear

    Mä oon käyttäny tavallista ikkunalasia. Halpoja ku saippua. Leikkautan aina useemman kerralla ja vaihdan sitä mukaa uuttaa kun sumenee liikaa.
     

Kerro tästä muillekin!