Mistä hyvä TH350?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja junkyard dog, 25.10.2007.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    350 toosaa oli -69 mm. Camaro, Chevelle, Firebird, Nova ym. Noissa oli kyllä ihan kivasti tehoja ja autot painavia!! Vahvin versio oli 375B -70 loppupuolella joissan Buickeissa!! Noista voi kyllä löytää sisältä ihan mitä tahansa ja pyörivien osien rakenteessa ja ainevahvuudessa on sen verran eroja että niitä kevyimpiä osia ei kannata laittaa tehokkaaseen, painavaan hylsyyn!!

    Näkemättä sisälle on mahdotonta sanoa lootasta yhtään mitään on se sitten kenen tekemä tahansa!! Voin räpsästä pari kuvaa osista jos muistan!

    Tossa on vähän kuvaa siitä mitä sisällä voi olla
    [​IMG]
    [​IMG]

    Se on sitten ostajan vain luotettava myyjän sanaan siitä mitä lootassa on tai ei ole :odroll: .
     
  2. timant

    timant 2nd gear

    Jos ei keltään löydy niin US-Partsilla näyttäis olevan https://www.uspartsperformance.fi/b-m-113001-vaihteisto varastossa, tais olla 450hp/400lbs; onko sitten riittävä..?
     

Kerro tästä muillekin!