Mistä jarrujenilmauslaite?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Degenerated, 1.2.2006.

  1. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Ja millainen olis hyvä? Bilteman nyt ei ainakaan.
     
  2. Muki

    Muki Gearhead

    Ostin mätänetistä n. 40 euroa maksavan paineilmaliitäntäisen keruusäiliöllä olevan aparaatin, jota käytin taannoin vanin jarrurempassa, ja hyvä oli. Laite ei käytä mitenkään mahdottomia määriä ilmaa ja mahdollistaa helpon yhden miehen ilmauksen. Nimim. "ilmat pois"
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olen ilmannut tollasella öljyn imuvaihtajalla jo vuosia ja homma hoituu yksinkin hyvin kun vaan muistaa käydä lisäämässä säiliöön välillä kamaa! Mätänetissä se makso vissiin 50egee ja sillä imee kaikkia nesteitä, vain mielikuvitus on esteenä. Ja kun ajelee jenkillä päivittäin niin ei ole varaa moneen aparaattiin :odroll: .
     
  4. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Ostin tarvikeliikkeestä takaiskuventtiilin ja sopivan pehmeää letkua. Jääkaapista nappaan aina tyhjimmän lasipurkin. Niillä on ilmattu.
     
  5. Kalu Metalliin

    Kalu Metalliin 1st gear

    Kannatan motonetin kapistusta, itselläni moinen ja toimii tod hyvin! Maksaa 41 egee, ei mikän turha laite ton hintaseksi. On jo kyselty lainaksi moneen otteeseen,,,,
     
  6. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Avauduin joskus aiemminkin aiheesta, mutta Motonetista ostettu paineilmalla toimiva vakuumipumppu, jota voi käyttää kaiken nestemäisen ryjän imemiseen on edelleenkin mun paras tallikaveri.

    Ei valita paskahommista, ei tartte väitellä oliko vuorossa "pohjaan" vai "ylös" jne. jnee

    Ei ole toistaiseksi vetänyt mun autotallikaljojakaan omin luvin korkin alta pois, joten hyvä veikko


    Sitten kun sitä ei tartte, niin se odottelee vaikka vuoden hyllyssä ilman kitinöitä ....
     
  7. KJii

    KJii Gearhead

    No jos halvinta hajettas niin ropulta letku pulloon jossa j-nestettä sen verran jotta ei ilmoja takas imase ja polkimelle halko siks aikaa ku roppua kiinni laittaa. Tolleen on yksin laitellessa onnistunu.
     
  8. Hervast

    Hervast 1st gear

    Ittellä käytössä polkupyörän venttiillä varustettu jarrunestesäiliön korkki jolloin säiliöön saa painettua ilmantäyttöletkulla n. 1 barin verran ylipainetta ja ilmaus on yksin suht helppoa. Paineen säädän maaliruiskun paineensäätimellä.
     

Kerro tästä muillekin!