Mistä johdotusputkea?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 11.2.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nyt tarvittaisiin sellaista halkaistua "haitarimallista" johdotusputkea konehuoneen sähköjohtojen suojaksi. Lisäksi voisi olla käyttöä samaan putkeen sopiville T-kappaleille.

    Mistä sellaista kannattaisi lähteä hakemaan PK-seudulta? Biltemasta löytyy jotain putkea, mutta kun se ei ole halkaistua...
     
  2. 454SS

    454SS 3rd gear

    Wurth myy sekä putkea että erilaisia haaroittimia
     
  3. tuiremc

    tuiremc Gearhead

    Romutoreilla on usein näkynyt joku myyjä jolla on kyseistä putkea eri vahvuuksia ja värejä. En vain millään saa mieleeni kuka se on... Luultavasti esim. Teivossa taas näkyy.
     
  4. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Wurthin putkea meillä töissä käytetään kuorma-autojen varustelussa. on mustaa, valkosta, punasta, keltasta, sinistä jne.. halkaistua ja kaiken kokosia.
     
  5. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Rompetoreilla suojaputkea kaupannut asuu vesivehmaan lentokentän vieressa(Asikkala).Myy tavaraa myös kotoa mutta tarvii soittaa ensiksi(numero hukassa).Kannatta kattella moottoripyörä harrastajien sivuilta,oli muistaakseni itsekin harrastaja. Wurt on muuten hyvä tavaran hakupaikka mutta ei vähittäis myyntiä.
     
  6. Blockhead

    Blockhead Gearhead

    Us Parts myy sarjaa, jossa on putkea ja t-kappaleita ja kiinnikkeitä. Teppo Suominen on se nippelimyyjä, jolla on kaikkia tarvittavia paksuuksia niitä putkia. Muutaman vuoden vanhassa kortissa on numero 040 5010497, josta varmaan kannatta kysellä.
     
  7. 240turbo

    240turbo 1st gear

    Moi. Espoosta, olarinluoman yleiselektroniikasta saa johdotusputkea ja paljon muutakin laadukasta alan tavaraa. Ei tarvi tyytyä siihen biltiimarin valkoiseen putkeen.
     
  8. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Rompetoreilla suojaputkea kaupannut hlö on Pekka Silvennoinen

    p 03-784 4039 , 0500 846 432
    pekka.silvennoinen@phnet.fi

    Ko kaverilta löytyy myös piuhoja, nippusitetitä, kutistesukkaa jne + itäpyörien osia
     
  9. OpaS

    OpaS Gearhead

    Etolasta löytyy muuten sitten ainakin sellaista johtojen ympärille kierrettävää spiraalia.

    Eikös sitä Bilteman putkea sitten voi itse halkaista? :smile:
     
  10. 63impala

    63impala 1st gear

    American Import, ainakin kahta eri kokoa

    _________________
    Built when cars were made to last...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 63impala 2003-02-12 15:28 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!