Mistä kaupungista löytyy Suomen nopeimmat katuautot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 17.3.2017.

 1. Heitetäänpä tänne virtuaalimaailmaan tällainen pikku spekulaatiokisa/vääntö, eli mistä kaupungista/kunnasta löytyy Suomen nopeimmat katuautot?

  Jos kriteetinä olisi vaikka jokaisesta potentiaallisesta kaupungista tiedossa olevaa 3-4 nopeinta(Drag Race 1/8 tai 1/4mile) katuautoa, jotka on kilvissä ja kaupunki määräytyisi auton omistaja/kuskin koti postiosoitteen mukaan.

  Mitkä autot ne voisi olla tänä päivänä esim. näissä kaupungeissa ja listasta puuttuvia kaupunkeja saa lisätä jos niistä löytyy vähintään 3 potentiaallista katukilpuria.

  Vaasa:

  Espoo:

  Salo:

  Mikkeli:

  Kirkkonummi:
  Jari Sinisalo, Camaro, et: 9.1

  Kotka:

  Rovaniemi:

  Jyväskylä:

  Seinäjoki:

  Helsinki:
  -Hakulinen, Nova, et: 8,9
  -Uskali, Grand National, et: 8,9

  Hämeenlinna:

  Kuopio:

  Lappeenranta:

  Porvoo:

  Kokkola:

  Lahti:

  Turku:

  Tampere:

  Orimattila:
  -Collanius, Escort, et: 9,0
  -Eiranen, Fairlane, et: 9,9
  -Rantakari, Duster, et: 10,3


  Pori:

  Oulu:

  Kouvola:

  Vihti:
  -Sikanen, BMW e30, et: 9,6

  Hyvinkää:

  Joensuu:

  Vantaa:

  Sinun kaupunki/kunta?


  Tiedä vaikka jos jonain päivänä ajettaisiin kaupunki/kunta väliset karkelot? :D

  Ehdota omaa tai kaverisi autoa sen parhaan varttimailia ajan perusteella ja muista mainita myös kaupungin nimi niin päivitellään niitä tähän listalle huumori mielellä.
   
  Muokattu: 18.3.2017
 2. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  Niin! Jotka ovat "niin sanotusti joka päiväsessä ajossa"?:eek:
   
  xarper tykkää tästä.
 3. litres

  litres 2nd gear

  Gotham city, bat mobile.
   
  Naumasto tykkää tästä.
 4. Nyt ei etsitä nopeimpia käyttiksiä eri kaupungeista vaan tämän tapaisia pelejä, tosin tästä puuttuu kaikki NOSsi pelit kuten Sinisalon Camaro Kirkkonummelta, Holon Nova Helsingistä, Eirasen Fairlane Orimattilasta yms.

  Osaako kukaan eritellä kuvan autojen omistajien kaupungit?
  Uskali, Helsinki
  Rantakari, Orimattila
  Heinänen, Orimattila
  [​IMG]
   
 5. Visa

  Visa Gearhead

  Hellman corvette Kerava?
   
 6. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Tynjä Orimattila
   
 7. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Collanus Orimattila
   
 8. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Jos vaan annettais omistajille oikeus itse ilmoittaa ne laitteensa, siis jos haluavat, koska epäilen että kaikki ei tämäntyyppistä julkisuutta kaipaa.
  Kun tietää tämän maan kyttäyskulttuurin tason, voi yhtäkkiä huomata, että autossa ei olekaan enää kilpiä.
  Hieman harkintaa toivoisin toisinaan myös tällaisten listojen kollektiivisessa rakentelussa.
  Ei mulla muuta.
   
  MK1, Rotten, urho3 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. C-barge

  C-barge Gearhead

  Uskali, Turku.
   
 10. hantta

  hantta Gearhead

  Sanoisin, että jos henkilö haluaa pitää matalaa profiilia, ei hän ajele kadulla 9 sekunnin autolla :(
   
 11. hantta

  hantta Gearhead

  Vuosia sitten oli naapuripitäjissä, Paraisilla ja Kaarinassa melko kattava tarjonta nopeista katuautoista, niin Amerikkalaisista, Saksalaisista ja Japanialaisista, jopa niin, että Turun kalusto jäi alakynteen, mikähän lienee tämän päivän tarjonta?
   
 12. Nyt kannattaa heti alkuun ottaa se herne nenästä, jos alkaa ahdistaa leikkimielinen spekulointi mistä kaupungista löytyy "nopeimmat" katuautot.

  Onhan noita listoja tehty vuosikaudet ihan julkisesti täällä OD:lla, esim. real streetti ajat, nimet ja kalusto löytyy täältä:
  http://www.overdrive.fi/forum/threads/street-top.256695/

  Asseri taitaa muuten kilvellisen foxinsa kanssa vaikuttaa Hämeenlinnassa?

  Mites Vantaan kirjoilla olevat kuskit, siellä saattaa olla kaluston puolelta eniten potentiaallisia autoja?

  Ja Orimattila on kyllä kovin aktiivinen tältä osin...
   
 13. 440

  440 Gearhead

  :cool::cool: Top gear lehdestä lainattua:Katulaillisuus:rolleyes:Kuka ajaa/kuka ei..100km/vuosi???o_O
  Suorituskykyisten autojen maailmassa on kaksi puolta. Toisilla saa ajaa kadulla ja toisilla ei. Nyt Yhdysvalloista kuuluu kummia, kun Hot Rod –lehti ja YouTubessa julkaistu video hehkuttavat vuoden 1998 Chevy S-10 pickupin olevan maailman nopein katulaillinen auto.
  Vaikka autossa on vilkut ja kaikenlaiset muut katulailliselta autolta vaaditut varusteet, niin onko auto silti katukäyttökelpoinen. Euroopassa voisi ainakin muutama viranomaistaho olla kiinnostunut auto katulaillisuudesta. Ainakin tällä pelillä kauppareissu onnistuisi nopeasti, kunhan vaan tankki on täynnä ja tie suora.
  Tämä ”katulaillisten” nopeuskisa pidettiin Tulsan kiihdytysajotapahtumassa. Chevyä ohjasti Larry Larson ja varttimaili taittui 6,16 sekunnissa.
  Suorituskykyisten autojen maailmassa on kaksi puolta. Toisilla saa ajaa kadulla ja toisilla ei. Nyt Yhdysvalloista kuuluu kummia, kun Hot Rod –lehti ja YouTubessa julkaistu video hehkuttavat vuoden 1998 Chevy S-10 pickupin olevan maailman nopein katulaillinen auto.
  [​IMG]
   
 14. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Tässä kukaan mitään herneitä kukaan oo vetäny paitsi ehkä itse aloittaja, kun nyt vaan on kyse puhtaasti kannanotosta itse menettelytapaa kohtaan.

  Minä jollakin tavalla ymmärrän hypen jonkin kiinnostavan asian äärellä, mutta toisaalta peräänkuulutan ihan tervettä harkintaa tai edes keskustelua asianosaisten kanssa ennen ihmisten yksityisillä asioilla julkisuudessa mässäilyä, kun jokainen tietää että se katuauton määritelmäkin on ihan veteen piirretty viiva.

  Meidän ei välttis kannata omalla toiminnallamme tehdä jokaista asiaa helpoksi idiooteille, joita tää maa on valitettavasti pullollaan. Ne kun ei näillä julkisilla foorumeilla edes kirjoittele, mutta lukevat kyllä. Se kannattais jokaisen pitää mielessä ennen näppikseen tarttumista.
  Näistä toimista löytyy jo monta esimerkkiä ajasta ennen internettiä.

  Mutta en vatuloi asiaa enää tämän enempää, jokainen toimikoot kuten lystää, mutta kyllä meillä on joitain velvollisuuksiakin toisia kanssaharrastajia kohtaan.
   
  wilburi ja Catiska tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!