Mistä kunnollinen lasiin liimattava antenni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Rod&Kustom, 25.1.2008.

  1. Rod&Kustom

    Rod&Kustom 2nd gear

    Mistä mahtais löytyä kunnolla kuuluva lasiin liimattava radioantenni autoon?
    Kyseessä harrastevehje, joka on ollut jo liki 40 vuotta ilman antennin reikiä, eikä enääkään viitsi niitä siihen porailla. Kokemusta on jo kahdesta 10-16 euroa maksavasta lasiin liimattavasta antennista, joista kumpikin oli kelvoton, koska radio kuuluu äärettömän huonosti jos ollenkaan. Antenni on ollut maadoitettuna oikeaoppisesti ja radio on mielestäni kunnollinen Alpine -tuote, joka on toisessa autossa ulkopuolisella antennilla kuulunut jopa erittäin hyvin.

    Onko siis kunnolla toimivia liimattavia antenneita saatavilla? Minkä merkkisiä ja löytyneekö esim. Jyväskylästä?
     
  2. Jasca

    Jasca 1st gear

  3. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Muita hyviä ei ole mulla tullut vastaan vielä kuin Blaupunkt Autofun. On molemmissa omissa autoissa käytössä. Asennus on vähän vaativampi kuin tavallisella lätkämallilla, mutta kyllä tuolla radio kuuluu.
     
  4. Rod&Kustom

    Rod&Kustom 2nd gear

    Hienoa, kiitos kovasti! Pitääpä käydä hakemassa tuo Blaukkarin Autofun Pro tuolta Autovarusteesta, joka näkyy merkkiä edustavan. Toivotaan, että alkaa kuulua.
     

Kerro tästä muillekin!