Mistä kunnollista vasaralakkaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja juko7, 22.11.2020.

 1. juko7

  juko7 Gearhead

  Onko jostain saatavilla teollisuuslaatuista (2-k ?) vasaralakkaa? Hammer ja Hammerite eivät oikein vakuuta kestoltaan ja maalausominaisuuksiltaan [​IMG]
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ostin hammer siveltävää vasaralakkaa jossa tais lukea vielä smooth. Nimensä veroista, pehmeää on ja ei ole kolmessa päivässä kuivunut vaikka kaksi niistä oli uuninpankolla lämpimässä. Kynsimällä lähtee kaikki peltiä myöten. Vedin tankin peltipinnalle ja ruostetta zero. Rasvanpoisto ja sively. Vittumainen sivellä, tosi nopeasti alkaa pensseli liikkua tahmaisesti. Siitä huolimatta vaikka on paksua niin valuu helposti. Eikä tosiaan taida kuivua loppuelämäni aikana. En suosittele kenelläkään jos ei halua vaikeuksia. Onneksi on helppo pehmeänä vuolla pois ja hioin pois paperilla jo loput. Paska tuote.
   
  juko7 tykkää tästä.
 3. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Hammer ei ole siveltävää, vaikka purkissa niin lukeekin. Onnistuttu yhdistämään heikko tasoittuminen herkkään valumiseen. Ruiskuttamalla menee paremmin. Ja useampia päiviä sitä saa kuivatella. On tuo yksissä vanteissa pysynyt jo jonkun vuoden. Jarrusatuloihin halusin vasaralakkakuvion (että näyttäisi etäisesti alkuperäisen kaltaiselta ikääntyneeltä kadmiumpinnoitukselta), ja sen se teki. Jarrunestettä vain ei kestä sitten yhtään, lähtee melkein samantien, eli ilmatessa oli oltava rätti koko ajan valmiina.
   
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Hammer ei ole siveltävää, vaikka purkissa niin lukeekin.”

  Kyseessä on siis kuluttajan harhaan johtaminen. Laitoin tavoistani poiketen mastonille sähköpostia eilisehtoolla asian tiimoilta kun en eläissäni ole noin luokatonta tuotetta ostanut. Katotaan vastaavatko, vaan se on minulle toisarvoista. Enempi varoittavana esimerkkinä ettei nyt ihan kaikki jatkossa lyö käsiään tommoiseen paskaan. Niitä on ymmärtääkseni ihan hyviäkin tuotteita myynnissä joilla voi maalata.
   
 5. Bukero

  Bukero Gearhead

  maston hammer kuuklaamalla selviää aika nopsaan ettei muillakaan ole täysin ongelmaton tuote ollut.
   
 6. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Entinen Hammerite oli ihan eri tuote mitä nyt myydään samalla nimellä tai nimi muunnoksilla,ei ole paluuta aikaan entiseen ...valitettavasti.
   
 7. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Täyttä kuraa nämä hammerin maalit, meillä pelkkää huonoa kokemusta kun taidetta näillä yritettiin maalata.
  Peitä ei vaikka raappaamalla laitat pintaan ja pohjamaali loistaa, silloin kun normaali maali rupeaisi kuivahtamaan niin tämä rupeaa vielä valumaan.
  Vaimo tästä otti niin pitkät pultit että laittoi palautetta mastonille että kotimaista ja vähän normaalia kalliimpaakin mutta tämmöstä p*askaa myyvät. Joku asiakas palvelija ilmeisesti vastasi kuka opetellut näyttelemään yllättynyttä kuinka nyt näin voi olla mutta tuotenumeroa pyysi ja osoitetta että korvaus tulisi pihaan toimitettuna korvauksetta.
  Meni aikansa ja mitään ei kuulunut niin uusi yhteydenotto ja kovasti selitettiin. Meni muutama viikko vielä ja tavara lähetti toi paketin samoja maaleja!! Eihän se tilanne muutu onko sitä paljon vai vähän jos maalaamaan ei pysty!
  Meillä loppu mastonin tukeminen siihen.
   
 8. juko7

  juko7 Gearhead

  Onko kelleen tullut vastaan kunnollista tuotetta, jolla saisi tuommoisen pintakuvion?
   
 9. f34

  f34 Gearhead

 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Toivottavasti on kun maksaa kaks kertaa enemmän kuin mc hammer maali. Hammerite 250ml=9,90 ja hammer 750ml=14,90. Eli hammerite nelisenkymppiä litra, sillä kyllä alkaa saamaan jo visiin oikeesti hyviä maaleja jollei just joku pintajälki ole tavoite.
   
 11. f34

  f34 Gearhead

  Motonetissakin oli aikaisemmin Hammertitea, mutta ihmiset ostivat paljon halvempaa ja huonompaa Hammeria, niin poistivat myynnistä.
  Eli kyllä suurimmalle osalle on tuotteen hinta tärkeämpi kuin toimivuus.
   
 12. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Eli kyllä suurimmalle osalle on tuotteen hinta tärkeämpi kuin toimivuus.”


  Siinä tapauksessa suurin osa ihmisistä on idiootteja.
   
  Gary Grand ja juko7 tykkäävät tästä.
 13. f34

  f34 Gearhead

  Idiootti tuulipukukansa kärrää tokmanneista ja minimaneista kiinasta ja muista halpatyömaista tuotettua kertakäyttö krääsää kotiinsa. Kyllähän sitä itekkin kuuluu tuohon joukkoon.
  Työkaluissa en kyllä enää sorru halpoihin paskoihin.
   
  Muokattu: 8.12.2020
 14. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  .....samoin ne idiootit tilaa samaa paskaa ameriikasta asti.
   
 15. juko7

  juko7 Gearhead

 16. belair62

  belair62 Gearhead

  Kouvolan automaalit myy akzonobelin hammeriteä. Oman kokemuksen perusteella on on asiallista maalia.
   
 17. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kouvolan Veturissakin pitäs olla Clas Ohlsonilla mustana samaa. En o Keräsellä käyny vuosiin ku viimeeksi jäi huono kokemus mikä ei puhumalla selvinnyt. Tosin onko se sen yrittäjän veli minkä kanssa ei keskusteluyhteys syntyny.
   
 18. AVRO

  AVRO Gearhead

  Tosta Maston:n Hammer:sta. Pensselöinti tosiaan aika hanurista, olen tällä maalaillut alueita joiden pinnanlaatu ei ole merkitsevä vaikka saisi sielläkin toki olla parempaa kamaa.
  Koitin tohon mun yhteen ikuisuusprojektiin sitten vedellä ruiskulla mustaa Hammeria... keulan lokasuojakotelot yms ruiskutin ja juu ei valu niin helposti mutta ei se kovin kummoisesti peitä. Alla on harmaa ruosteenestopohjamaali ja se paistaa tarkkaan katsoen läpi, erityisesti kun otsalampun kanssa touhuaa sit muuta niin kivahan siinä on todeta että hyvin meni.
  Tarkennuksena, vedin melkein koko litran purkin tätä, kahteen etulokarikombinaatioon eikä siis silti ole 100% peittävä. o_O

  Vaikka noilta osin on aika scheissea kamaa niin muuten on pysynyt kiinni eikä ole lähtenyt ruostumaan vaikka toi projekti seisoo ulkona. Kolhuja ei kyllä kestä kovinkaan kummoisesti.

  Kuinkahan monta kertaa olen luvannut itselleni että oli viimeinen Maston maali.., ja silti sitä aina ilmestyy pajaan. Tyhymä.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 19. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  6.12.2020 kirjoitin palautetta ja käyttökokemuksia hammerista mastonille. Tähän päivään mennessä ne paskahousut eivät ole vastanneet mitään. Tuossa se käytännössä käyttämätön vasaramaalipurkki on ootellut että vien se kaatopaikalle kun tulee käyntiä. Ei se nyt niin kauan vienyt kun vuolin sen kuivamattoman ja luokattoman kuran puukolla ja tinnerirätillä hankasin loput pois. Olisi ehkä kannattanut mastonin vastata viestiin. Tiedä montako kauppaa toteutumasta loppuelämäni aikana vielä estän mutta muutaman olen jo saanut käännytettyä pois mastonin tuotteista.
   
 20. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Bilteman vasaralakalla maalasin Ramblerin moottorin.Hopeeta puolet ja vihreää puolet.Moottorista tuli sellainen metallinhohtovihreä.Ruiskulla maalasin niin eipä sitä vasaralakaksi edes tunnista.Hyvin on kiinni pysynyt 8 vuoden ajelujen jälkeenkin.
   

Kerro tästä muillekin!