Mistä kylkilistaan kiinnikkeitä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Puuhis1980, 19.4.2018.

  1. Puuhis1980

    Puuhis1980 1st gear

    Potilas on 1964 vuoden Buick Lesabre avo.

    Autossa on koko kyljen mittainen lista, joka on ainakin kolmen laisilla kiinnikkeillä pellissä kiinni. Suuri osa kiinnikkeistä on varsin huonossa kunnossa ja tarvitsisi uusia. Kokonaan uudelleen rakennettuun autoon ei haluaisi vanhoja kiinnikkeitä laittaa ja toki osa vanhoista on vaurioituneita.

    Mistä siis uusia? Nippelit on selattu ja maailmaltakin erilaisia sivustoja selattu päiviä, mutta oikeita kiinnikkeitä ei vaan ota löytyäkseen. Suurin ongelma on muovisten neliskanttisten kiinnikkeiden kanssa. Metallisia s-muotoisia ja "heinäsirkan" näköisiä löytyy kyllä, kunhan saa vaan koon täsmäämään.

    Kaikki vinkit ja ideat olisivat tervetulleita, koska auto on menossa maalaamoon hyvin nopealla aikataululla.
     
    passerby tykkää tästä.
  2. Weijari

    Weijari Gearhead

    Ota kuva, laita Tepolle (Nippelit.fi) ja soita perään.
     
  3. Puuhis1980

    Puuhis1980 1st gear

    Tämä idea on jo työn alla ennen tämän viestiketjun aloitista. Laitoin sinne jo s.postia,jossa oli kyselyä ja kuvat ja mittoja mukana. Nettisivulta ei selvinnyt numero, joten perään soittaminen ei oikein onnistu.
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Jotain harvinaisempia tilasin ebayn kautta jenkeistä, mainostivat, että erittäin vaikeasti saatavia. Myöhemmin huomasin, että nippelit Tepolta olisi saanut yli puolet halvemmalla samat.
     
    passerby tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!