Mistä lähteä etsiskelee kesägummeja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Crash_, 15.2.2014.

  1. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Ja mä ku satun olee nii nirso :pinup: :rotfl: et pakko saada tahto aina läpi nii hakuses olis kesäks valkosivu (valkoraita) renkaat. Tarttis 2 kpl 235/75/15 ja 2 kpl 225/75/15. Vannetukku,rengasonline tms selattu läpi ja ei oo. Vinkatkaas mistä tollasii lähtis ettiskelee, mielellää suomen tai euroopan alueelta nii ei tarttis tullin kans olla vääntämän. Uudet ois aika jees mut käytetytki kelepaa.
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    nimimerkki SamiL tai Vammalan Rengaspalvelu
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Mun mielestä juurikin jommassa kummassa noista putiikeissa niitä pitäis olla? Oli jossain v8 lehdessäkin mainosta ja täälläkin puhetta. Sekunnin haulla en löytänyt keskustelua... Käytettynähän tuon kokoisia on aika useasti tuolla myynti palstallakin.
     
  4. -tl-

    -tl- Gearhead

  5. karra

    karra Double Gearhead

  6. Mikk0l

    Mikk0l 1st gear

    Komppaan myös Ebayta. Toimii yleensä loistavasti. Paitsi että ajoittain hidasta noiden toimituksien kanssa.
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

  8. esmi

    esmi Gearhead

    Jokunen vuosi sitten ostin 235 75 15 renkaat usa-osa Heinolasta ne hain, lieneekö viellä valikoimissa oli muitakin kokoja!
     

Kerro tästä muillekin!