Mistä lattiamattoa / JKL?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Pertti K, 13.4.2006.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mistäkähän Keski-Suomen talousalueelta kannattaisi kysellä lattiamattoainesta? Siis sellaista, mitä nyt vanhoissa ameriikanautoissa on, semmoista lankamattoa. Väri saisi olla jotain vihertävän-harmaansävyistä. Ja jos vielä löytyisi paikka, joka ompelee myös reunanauhat oikean muotoiseksi leikattuun mattoon, niin aina parempi.
     
  2. Gtamazon

    Gtamazon Gearhead

    koklaappa Eskelisen verhoomoa tuossa vaasankadulla. On ollut pätevä jantteri tekeen kaikenmoisia verhoiluja ainakin amazoniin ja kuplaan. 014-213 104

    karttalinkki:

    http://tinyurl.com/l8vt3

    [edit]: ko. yritys on hieman ylempänä kuin tuo täplä antaa ymmärtää..
     
  3. Elky72

    Elky72 1st gear

    Ootko kysynyt valmismattoa Niemensivulta? Tuntuis olevan hinnat ihan järjissään ja toimitus kans (jos siis valmismatto kelpaa / löytyy...)
     
  4. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Ja sitte ne pienet irtomatot vaikka anttilasta tms. roina kaupasta. 8) Kulkevat yleensä nimellä eteismatto, eikä maksa paljoo mitään. Ei kyllä sovi suoraan joka autoon semoset 4 kulmaset, ja jostain kai saa parempiakin ja sopivaan hintaan. Mutta tämäpä nyt vaan oli yksi ehdotus.

    Etolasta saa kuulemma kanssa ihan hyvin jotain kivaa autoihin. En kyl tiiä mitä ku en oo ite käyny. :rotfl: Mut kaverin puheista sain sellasen käsityksen että sieltä se on menossa Celicaan hakemaan lattiamatto aineksia. :eek:
     
  5. slow down

    slow down 1st gear

    Itse teetin joskus aikanaan matot Seppälän Prismassa(ei koko mattoa vaan ne irtopalat),käytävämattoa kotiin ja muotoonleikattujen palojen kanssa takaisin kauppaan jossa palat kantattiin. Hinta on halpa mutta haittoina suppea värivalikoima ja käytävämatto ei ole vedenpitävää.
     
  6. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Messumattoa olen käyttänyt.
    Ei-muovitettua mallia.
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Siitä tein minäkin nyt väliaikaisratkaisun. Onpa paremmin aikaa haeskella oikeanlainen materiaali.
     

Kerro tästä muillekin!