mistä mallista otan j.satulat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja 5KinKP60, 1.11.2002.

  1. 5KinKP60

    5KinKP60 1st gear

    Pienen harrasteauton huonot etujarrut tulevat jossain vaiheessa rakentamisen alle.

    Toisesta mallista saan jäähdytetyt laikat, käyvät heittämällä paikoilleen. Levyn paksuus on 18mm.

    Tykkäisin heittää nykyiset jarrusatulat metsään ja pultata isompaa tilalle. Onko listalaisilla heittää ehdotuksia mistä automallista alan katselemaan pieniä 4-mäntäisiä, taikka kookkaampia 2-mäntäisiä satuloita?
    Katsoin tossa kerran vanhan Volvon 4-mäntäisiä ja olivat oikeastaan liian kookkaat omasta mielestäni. Pienen auton keulan akseliston painokin lisääntyy melkoisesti Volvon satuloilla.

    Tottakai varmaan Wilwoodin mallistosta löytyisi upeita satuloita, mutta tämä on kustannuskysymys. Ihan tavallinen kookas isomman auton orkkissatula käy minulle.

    Kommentteja?

    -A.
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    oliskos tuos custom cruiserissa riittävän isot jarrut starlettiin ? :grin:
     

Kerro tästä muillekin!