Mistä meheviä ääniä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Duett, 15.9.2009.

 1. Duett

  Duett Gearhead

  Kollega kyseli autottoman päivän aamunavaukseen kunnon autonpörinää. Surffailin nettiä, mutta ei oikein hyvää ja harrasta haaramoottorin mp3 - pätkää sattunut silmiin saatikka korviin. Vinkkejä? :wink:
   
 2. Got hemi

  Got hemi 1st gear

  Siis pitää saada jokin äänitiedosto johon on nauhoitettu jotain auton moottorin ääntä???
   
 3. turismo

  turismo 1st gear

 4. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Mulla on kännykässä tiukan kasin mureet äänet.. Oli joku juutuubi video, oisko ollu joku Ruotista uitettu Proostriitti '66 tms Catalina.. Väri joku pronssi/kulta.. Vaan oli äänet soittoäänenä kyllä.. 8) Voipipahan tuota spostiin lähettää jos kiinnostaa.
   
 5. SuperGas

  SuperGas Gearhead

 6. Jukka

  Jukka 3rd gear

 7. Duett

  Duett Gearhead

  Juu, auton ääni on hakusessa. Tuolla pussihoususivulla olin jo käynyt aiemminkin, muutn hyviä mutta vähän lyhyitä. Kiitos hyvästä Youtube-muunnin-vinkistä, ja toi Camaro oli myös tosi hyvä. Eiköhän tämä tästä...
   
 8. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 9. jakezzz

  jakezzz 1st gear

 10. gran sport

  gran sport 1st gear

 11. rasvis

  rasvis 3rd gear

 12. Ramazon

  Ramazon 3rd gear

 13. hotjake

  hotjake 1st gear

Kerro tästä muillekin!