mistä mittarit edullisesti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja cartman, 8.1.2002.

  1. WSE

    WSE 1st gear

    Mistäköhän saa, jos saa, uusia VDO:n tekemiä mittareita? Metri fordissa on RS konsolin mittarit laitettu kaikki VDO:ta (replica siis) joskus aikaa sitten, ja kyllä todella luotettavia ovat, samoin siistin näköisiä kromireuna ja selkeä asteikko...
    Kun saisi vielä muihinkin vehkeisiin näitä jostain?
    Hyötyä lisämittareista kyllä on jos osaa niitä lukea ja ymmärtää, moottori/sähkö ongelmat paikallistuu aika hyvin ennenkuin mitään muutoin edes huomaisi, esim koneen sammuessa vaihteella kun varvikellon viisari tippuu välittömästi vaikka rullaus pyörittää myllyä voi saman tien päätellä että sytytyksessä on ongelma ja säästyä bensa puolen tutkimisen vaivalta. Öljynpaine, lämpö ja ampeerimittari ovat myös hyviä, ennenhän nämä oli liki vakiona kun kuskit vielä itsekin ymmärsivät jotain autojensa päälle tosin kuin enemmistö nykykuljettajista?
     
  2. Otto

    Otto Gearhead

    Kromireunaisia mittareita ei tunnu saavan edullisesti oikein mistään? Ja vaikka löytäiskin, niin kromista kuuppaa niille ei löydä. Ja vaikka löytääkin, niin ei järkihintaan. Autometer'in moinen kuuppa US-Partsissa kuulemma 33e...

    Tämmösen, minkälie tuuninkipajan sivun löydin,
    http://mpm-performance.com/
    kromireunaisiakin siellä näemmä on.
    Niissä vaan on joku koominen sininen taustavalo...
     
  3. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

  4. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

  5. Mopar

    Mopar Gearhead

    Kisa-auton mekaanisista öljynpaine mittareista nousee fhra:n katsastajien karvat pystyyn, ellei sitten jätetä mittaria ohjaamon ulkopuolelle.
     
  6. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

  7. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Hyvä ja halpa mittari voi käydä lopulta kalliiksi.

    Omistan Autogagen rpm -mittarin joka alkoi sekoilla jo kun vaihdoin pertronixin ignitorin jakajaan.
    Nyt sytytysjärjestelmäksi tulee MSD.
    MSD:n ohjeessa sanotaan että AG tarvii n. 40e maksavan lisälaitteen, mutta autogagen ohjeessa opastetaan kytkemään mittari MSD:n rpm-lähtöön.
    Yhteensopivuusongelmista ei puhuta mitään, joten toivoa on.

    Juuri eilen kaveri kytki samanlaisen 6AL:n chevyyn ja hänen mittarinsa (jokin jenkkimerkki) meni täysin mykäksi. Ei toiminut MSD:n lähdöstä eikä HEI:n mittarilähdöstä.
     
  8. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Heh, heh mitä lie kiinalaisia mittareita, samoja kuin mitä on autotarvikeliikkeissäkin myynnissä. Maksaa jopa enemmän kuin Autometerin mittarit ?!? Nimikin melkein sama: Autogage ja nämä "kiinalaiset" Autogauge, tarrakin miltei sama. Näyttää kyllä aika pahasti piraatilta.
     
  9. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Vai tarkoitatko kuitenkin mekaanista bensanpainemittaria ?
     
  10. Otto

    Otto Gearhead

    Juu, aika selvästi ratsastaa AutoMeter'in imagolla. Ei tollasia kehtaa vanhaan autoon laittaa, ne näyttää niin... öh... kiinalaisilta. :grin:
     
  11. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    No nyt se on testattu kaverin 6AL -boksilla.
    Autogagen rundimittari pelaa kuin pelaakin RPM -lähdöstä.

    Tiedoksi vaan...
     

Kerro tästä muillekin!