Mistä myymäläauto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Fargo, 12.11.2007.

  1. Fargo

    Fargo Gearhead

    Ei se unohduksissa ole ensinkään. Pientä kiirusta tässä joulunalla vaan.

    Laita YV ihmeessä niin soittelen!
     
  2. kukkamaaria77

    kukkamaaria77 1st gear

    Joku kyseli Tampereen Teiskossa lopettaneesta myymäläautosta...

    Yrittäjä on jäänyt eläkkeelle ja vuosimallin 1991 Volvo-merkkinen myymäläauto on nyt myynnissä. Myymäläauto on hyväkuntoinen, moottoriremontti tehty 2006 ja kylmälaitteet kunnossa. Auto on Keskon väreissä. Jos kiinnostaa, lisätietoa yv:llä tai puhelimitse p. 0400808841/Rautajoki.
     
  3. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Joko Fargo olet löytäny myymäläauton? Punkalaitumen Kimppa-kauppa lopettaa toimintana kauppiaiden jäädessä eläkkeelle ja myymäläauto ajaa viimeisen kierroksen ilmeisesti huomenna. Tänään se oli viimeistä kertaa täällä Halkivahassa kun kävin aamulla siinä ja muistin sitte tän aiheen. Sitä vois kysyä, merkki tais olla mersu
     
  4. Fargo

    Fargo Gearhead

    Kysy, kerro, ilmoita....

    Kiitos.
     
  5. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Joo, mää käyn huomenna kysymässä
     

Kerro tästä muillekin!