Mistä nastakumit Turunseudulta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Cammer, 7.11.2002.

 1. Cammer

  Cammer 1st gear

  Jooh, tein tossa hintavertailua kahdessa paikassa, toinen tarjosi 31x10.5x15 Cooper Discoveryja hintaan 700 eeroa / sarja, toisessa paikassa samankokoiset Nokia Hakkapeliitta 10:t 650 eeroa / sarja. Nyt kiinnostaisi tietää että kannattaako investoida tuo 650 eeroa noihin Nokialaisiin, vaiko mitäkö?
   
 2. jiiz

  jiiz Gearhead

  Taitaa mennä heti off-topic...

  Euromasterin sivuille on palikka, jonka avulla voi pyytää tarjouspyyntöjä renkaista. Hetken päästä mailiin tulee tarjous, joka on muistaakseni toimipistekohtainen.
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Näin perstuntumalla sanoisin että kumisaapastehtaan rengas on kyllä talvirengas, cooperista en olisi kovinkaan varma.
   
 4. KajS

  KajS Gearhead

  Osta ne nokialaiset. Hakkapeliitat teki dodgestakin mainion talviauton.

  Varsinkin kun saa noin halvalla. Kysy huvikses, onko ne "DA":t vai ihan priimat.

  Mulla on DA:t ja ne on hyvät.
   
 5. Zakke

  Zakke 1st gear

  Veli laittoi F-150:een Nokian 235/75-r15 kumit ja eipä ole haukkumista löytynyt. Kesärenkaat on 31x10.5x15 ja talvirenkailla ajo on melkeen parempaa kuin kesärenkailla. Tietysti noi kesärenkaat on härskimmän näköset, mutta ajo-ominaisuudet kapeammilla "normaali"gummeilla on paremmat, etenkin talvella. Euromasterista sai alle 500€ :cool:
   

Kerro tästä muillekin!