Mistä osia Dodge Coronet -66:een?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Jussi Camino-64, 28.9.2010.

  1. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Onko olemassa Moparin autoihin jotain nettikauppaa, mistä saisi osia lähinnä -66 malliseen Dodge Coronetiin? Chevyihin on esim. El Camino Store ja OPGI.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  3. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Kiitos sinulle paljon. Siellä näytti olevan aika kattava valikoima. Pahus kun en huomannut vielä täsmentää, että jos peltiosiin ja sisutuksen osia vielä löytäisi, niin homma olisi klaari. Kiitos vielä kerran.
     
  4. duster70blower

    duster70blower Gearhead

  5. L.P.

    L.P. Gearhead

    Täsmentäisitkö vielä, minkälaisia peltiosia haet. Rockautossa on kyllä peltiosia myös 66:seen (juurikin Shermanin). Samoja osia kaupittelevat esim. eBayssä monet reproduction osien myyjät.

    Entä mitä osia sisustaan etsit? Alkuperäiset paneelit, listat, mittaristot, kahvat ym. voi olla hankala löytää NOS/reprona, joten käytettynä tai purkuautoista kannattaa katsella. eBay on hyvä tässäkin.
     
  6. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Kiitos vinkistä. Sinulla muuten on mahtavia kuvia tuolla blogissa.
    Kannattaa jatkaa samaan malliin, niin jää tallenteet komeista raudoista jälkipoville.
     
  7. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Pahus, piti vastata tolle Dusterille....en huomannut, että oli tullut jo uusikin viesti. Etulokareita oltaisiin vailla, sekä etupuskuria.
     
  8. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    kiitoksia, oon noi kuvia räpsiny vissii enempi mitä tänä kesänä on tallilla tapahtunu :rotfl: ..nooh, onnex ei ole aikatauluja lueteltu..
     

Kerro tästä muillekin!