Mistä paineenalennusventtiili CO-pulloon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Sumu, 15.1.2019.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    Hommasin hiilidioksidipullon ja paineenaalennusventtiili pitäisi hankkia.
    Onko nuo Clas Ohlssonin mittarit käyttökelpoisia? Ilmeisesti kiinalaisia nuo.
    Motonet myy myös jotain, liekö italialaisia nuo(joku vanhempi tietäjä vaan manasi nuo italialaiset että alkavat vuotamaan nopeastikin.
    AGAn vehkeet nyt olis laadukkaita mutta myös hintavia. Itse tällaisena sunnuntaihitsarina ei niin kallista huvittaisi hankia.
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Käyt paikallisesta sammutinhuollosta hakemassa ;)
     
  3. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mulla on itellä Harrisin mittari ja just hain töihin Agan mittarin niin 70egee maksoi. Onko se nyt sit kallis, kestää kuitenkin koko elämän parhaimmillaan...
     
    Sumu tykkää tästä.
  4. xarper

    xarper Gearhead

    Kaikki ne on kiinalaisia nykyään kummiskin.

    Terveisin ostin Remyn uuden startin "en osta mitään kiina kuraa" ja ensimmäinen lappu mikä startin kylessä "Made in China".
    Ei se merkkaa mitään enää tänä päivänä.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Usein ei edes saa tietoa, mistä tavara on kotoisin. Rocknroll-auton lähetteeseen ne on kuitenkin merkitty ja onhan siellä muutkin aasian maat merkittynä.

    Joskus on käynyt niin kun piirrätin teetettyyn johtosarjaan tunnettua valmistetta olevan tietoliikennekaapelin merkintöjään myöten (kriittinen osa) niin kiinafirma oli väärentänyt sinne johtosarjan sisään sen kaapelinkin. Jäi kiinni kun meni koristelemaan kopioitujen merkintöjen mm (UL E-numerot) lisäksi siihen meidän firman nimen.

    Sit kun siitä antaa palautteen, niin asia on kunnossa heidän mielestään kun antoivat jollekin kenkää. Tavaralle ei tehdä mitään.

    Kinuskin kun pyytää mittaamaan koneistetut osat ja seulomaan siten paskat pois toimituksesta niin jos meinaa jäädä ne määrät vajaaksi siksi ettei osat ole toleransseissa ne mielummin laittaa paskaa pakettiin kuin toimittaa vajaan lähetyksen.

    Ja vielä se että jos millin pelti on määritelty 1mm +/-0,1mm niin kama on tasan 0,9mm.

    Vielä viimeisenä. On tullut tutkittua eräskin suojamaajohto jos vaikka miten. Kinuski seostaa kupariin niin paljon halvempia metalleja kun vain kykenee. Kupari on monesti leikkauspinnalta liki ”valkometallia”. Siitä seuraa ettei ne piuhat aina kestä ajateltua määrää taivutuksia...

    Kauas pääsin kaasumittarista, mutta helpotti!
     
    Kruunusaari ja Rotten tykkäävät tästä.
  6. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tehdäänkö Harriksen mittarit muka Kiinassa?
     
  7. valtsu67

    valtsu67 Gearhead

    Sumu tykkää tästä.
  8. Rotten

    Rotten Gearhead

Kerro tästä muillekin!