Mistä paksumpi takavakaaja caminoon gen 5

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Ajaja, 16.6.2014.

  1. Ajaja

    Ajaja 2nd gear

    Mistä saisi paksummantakavakaajan? tai mikä sielä on edes vakiona?
     
  2. spinneri

    spinneri Gearhead

  3. Ajaja

    Ajaja 2nd gear

  4. ViLU

    ViLU Gearhead

    Et sit viittiny auton alle kurkata ja todeta, että onko siellä vakaajaa vai ei!? :poff: Yleensä noi pultataan Caminoissa suoraan tukivarsin kiinni. Muistaakseni pitää poraa reiät tukivarsiin.
     
  5. JavelinAMX

    JavelinAMX 1st gear

    Pääkaupunkiseudulla saat vakaajan haluamasi paksuisena helpoiten Vallilan Takomosta.
     
  6. smuige

    smuige Gearhead

    caminoon sopii pienellä modilla 4gen camaron takavakaaja sillain että tulee akseliin ja runkoon kiinni, saa suuremman hyödyn kuin tukivarsien väliin tulevalla.
     
  7. ElCamino78

    ElCamino78 3rd gear

    Itellä alatukivarsiin kiinni tulevat. Merkkiä en muista mut pultattiin suoraan kiinni varsissa oleviin reikiin. Partsosta sen joskus hommasin. Vaikutus ajoon on huomattava.
     

Kerro tästä muillekin!