Mistä peilit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja capri30S, 4.11.2013.

  1. capri30S

    capri30S 1st gear

    Ongelmana Duetin peilit. Volvo ei ole laittanut tämmöisiä siroja pitkävartisia, lokasuojan kärkeen ruuvattavia peilejä mihinkään muuhun malliin, eikä näin ollen ole tarjontaa uustuotantona. Olisko jossain vanhassa jenkissä samantyyliset?
    [​IMG]
     
  2. 2mi

    2mi 1st gear

  3. capri30S

    capri30S 1st gear

    No siellähän näyttäis texillä olevan 200mm varsilla pyöreät peilit lokasuojiin, ihan hyvä vaihtoehto, onkohan noilla mitään kotimaista maahantuojaa, että vois hypistellä käsissä ennen ostopäätöstä?
     
  4. isoatlas

    isoatlas Gearhead

  5. capri30S

    capri30S 1st gear

    Peilit tuli ostettua brittiosasta, ja vielä huomattavasti huokeammalla kuin tuolta briteistä suoraan.. ;)
    Kiitos vastauksista. Itse peilithän on hyvinkin samanoloiset kuin alkuperäiset, ainoastaan kiinnitys muuttuu nyt hieman erilaiseksi, mutta loaksuojatkin vaiheessa niin helppo muuttaa tässä vaiheessa.
     

Kerro tästä muillekin!