Mistä pieni pusla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anssi, 8.10.2004.

  1. Anssi

    Anssi Gearhead

    Nyt pitäisi löytää jostain pieni pusla. Puslan pitäisi olla malliltaan kuten "tavallinen" tukivarren pusla. Lieriö, metalliholkki sisällä ja päällä - kumi välissä. Sen sisäholkin pitäisi olla 8-10mm akselille ja ulkohalkaisija luokkaa max 40mm. Pituus saisi olla luokkaa 20-30mm. Tulee värinänvaimentimeksi ja sen varaan ripustetaan 10-15 kiloa painoa.

    Mistä tollasta kannattaisi lähteä etsimään PK-seudulla? Biltemaan ja Motonettiin ei varmaan tarvitse lähteä, kun pitäisi osata keksiä jokin osanumero/automalli, jonka perusteella se löytyisi hyllyistä.. Tietty, jos joku tietää laitteen jossa tommonen olisi niin sillä tiedollahan se löytyisi myös!
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ladan 4-linkin puslat on aika liki tota kokoa!! mutta älä sit kerro kenellekkään että Cobra on syönyt "punaisia" osia :rotfl: .
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tampereelta löytyy Korja Kumista

    Heidän katalooginsa väittää seuraavaa
    ulkoØ reikäØ pituus merkki
    35 10 33 Saab
    39,5 10 40 VW

    Lisäksi löytyy ulko Ø 22 - 330 (10 mm sisäreikä)
    pituudet vaihtelee 24 - 30 välillä (ei riippuvainen Ø:sta)
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Loistovastaus silmätekniikalta! Mutta jos noikaan ei auto voit myös teettää juuri sellaisen puslan kuin haluat. Hakkilassa kumipaja joka vulkanoi juuri sellaisen puslan kuin haluat. Jouduin omaan vessaan tekemään vaihteiston takatyynyt omilla mitoilla .Maksoi jotain 30-40 eskoo. Itse pitää toki tuoda ne rautaosat.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    myös 99 saabin takatukivarsissa on vastaavan oloisia puslia
     
  6. -TH-

    -TH- Gearhead

    ja taisi jossain taunuksen alustassakii olla tuon luokkaa puslinkit.
     
  7. Anssi

    Anssi Gearhead

    Jos jostain, niin OD:stä löytyy tieto ja nopeaan! Kiitokset vinkeistä. Pitää lähteä perehtymään tarkemmin tohon tarjontaan, nyt kun tietää mistä hakea. Tuo on hyvä tieto, että niitä voi myös teettää. Tässä tapauksessa siihen ei tarvitse lähteä, mutta jatkoa ajatellen..
     
  8. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Teollisuusetola. Kumipojat.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    no mä ainaski näin us-partsissa tukivarren puslia,kun oli poistohintaan 4kpl 20e oli muute aika pölyset ku sanottiin "hyvä että mäillekkin löytyi omistaja" en kyl oo varma et tarkottaaks "puslat" mitä mä meinasin??? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :wc: paska homma........by:aloittelija (14v) amerikan auto hullu!!!!!!!!!
     
  10. SamiL

    SamiL Gearhead

    kumipuslat

    Tuo on hyödyllinen tieto. Kerro nyt firman nimikin vastaisuuden varalle. Varmaan eivät kuitenkaan Hakkilan osuuskaupalla osaa neuvoa tietä sinne... :eek: :eek:
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ostikko ne puslat vai? Mä kuolasin niitä koko viime vuoden mutku ei ollu rahaa sijoittaa :cry:
    Hyvä et löys uuden kodin jenkkimiehen kotoa, rockabilly!
     

Kerro tästä muillekin!