Mistä pieni pusla?

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anssi, 8.10.2004.

 1. Anssi

  Anssi Gearhead

  Nyt pitäisi löytää jostain pieni pusla. Puslan pitäisi olla malliltaan kuten "tavallinen" tukivarren pusla. Lieriö, metalliholkki sisällä ja päällä - kumi välissä. Sen sisäholkin pitäisi olla 8-10mm akselille ja ulkohalkaisija luokkaa max 40mm. Pituus saisi olla luokkaa 20-30mm. Tulee värinänvaimentimeksi ja sen varaan ripustetaan 10-15 kiloa painoa.

  Mistä tollasta kannattaisi lähteä etsimään PK-seudulla? Biltemaan ja Motonettiin ei varmaan tarvitse lähteä, kun pitäisi osata keksiä jokin osanumero/automalli, jonka perusteella se löytyisi hyllyistä.. Tietty, jos joku tietää laitteen jossa tommonen olisi niin sillä tiedollahan se löytyisi myös!
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ladan 4-linkin puslat on aika liki tota kokoa!! mutta älä sit kerro kenellekkään että Cobra on syönyt "punaisia" osia :rotfl: .
   
 3. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Tampereelta löytyy Korja Kumista

  Heidän katalooginsa väittää seuraavaa
  ulkoØ reikäØ pituus merkki
  35 10 33 Saab
  39,5 10 40 VW

  Lisäksi löytyy ulko Ø 22 - 330 (10 mm sisäreikä)
  pituudet vaihtelee 24 - 30 välillä (ei riippuvainen Ø:sta)
   
 4. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Loistovastaus silmätekniikalta! Mutta jos noikaan ei auto voit myös teettää juuri sellaisen puslan kuin haluat. Hakkilassa kumipaja joka vulkanoi juuri sellaisen puslan kuin haluat. Jouduin omaan vessaan tekemään vaihteiston takatyynyt omilla mitoilla .Maksoi jotain 30-40 eskoo. Itse pitää toki tuoda ne rautaosat.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  myös 99 saabin takatukivarsissa on vastaavan oloisia puslia
   
 6. -TH-

  -TH- Gearhead

  ja taisi jossain taunuksen alustassakii olla tuon luokkaa puslinkit.
   
 7. Anssi

  Anssi Gearhead

  Jos jostain, niin OD:stä löytyy tieto ja nopeaan! Kiitokset vinkeistä. Pitää lähteä perehtymään tarkemmin tohon tarjontaan, nyt kun tietää mistä hakea. Tuo on hyvä tieto, että niitä voi myös teettää. Tässä tapauksessa siihen ei tarvitse lähteä, mutta jatkoa ajatellen..
   
 8. blazoffer

  blazoffer 3rd gear

  Teollisuusetola. Kumipojat.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  no mä ainaski näin us-partsissa tukivarren puslia,kun oli poistohintaan 4kpl 20e oli muute aika pölyset ku sanottiin "hyvä että mäillekkin löytyi omistaja" en kyl oo varma et tarkottaaks "puslat" mitä mä meinasin??? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :wc: paska homma........by:aloittelija (14v) amerikan auto hullu!!!!!!!!!
   
 10. SamiL

  SamiL Gearhead

  kumipuslat

  Tuo on hyödyllinen tieto. Kerro nyt firman nimikin vastaisuuden varalle. Varmaan eivät kuitenkaan Hakkilan osuuskaupalla osaa neuvoa tietä sinne... :eek: :eek:
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ostikko ne puslat vai? Mä kuolasin niitä koko viime vuoden mutku ei ollu rahaa sijoittaa :cry:
  Hyvä et löys uuden kodin jenkkimiehen kotoa, rockabilly!
   

Kerro tästä muillekin!