Mistä pohjan peltiosia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja AnttiJ, 8.8.2017.

  1. AnttiJ

    AnttiJ 3rd gear

    Heippa. Oldsmobiilini pohjaan on ruoste napannut sen verran että jotain tarttisi korjata. Mistä Deltan -81 vuosimalliin kannattaisi etsiä peltiosia? Hakusessa on erityisesti osa, joka on pohjapellin ja korityynyn välissä takapyöräkotelon seutuvilla. Jonkinnäköinen vahvike. Mikähän sen nimi on suomeksi saati englanniksi? Tekisi tuollaisen kyllä itsekin, mutta jospa pääsisi hieman helpommalla valmiilla osalla :)
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Jopa ihan Rockautosta saattaa löytyä, kunhan selviää se osan nimi.

    Esim pohjalevyyn (floor pan) saa ihan lupaavasti hakutuloksia kun laittaa Googleen hakusanaksi 1981 Oldsmobile Delta 88 floor pan
     
  3. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Melkeen voin luvata, että nuita vahvikkeita ei uutena löydy, ja heikkoa on varmasti muidenkin peltiosien kanssa. Etu- ja takalattiat sekä helmat onnistuin pikaisellla googlauksella löytämään mutta en muuta. Sama osien uustuotannon puute koskee sisarmalleja (Caprice ym.). Pienempikoriset eli g-bodyt on sitten asia erikseen.

    Eli purkuautosta, tai tekemällä/teettämällä mallin mukaan uusi. Joku varmaan osaa sanoa, onko vaikka Capricessa samanlaiset.
     
  4. passerby

    passerby Gearhead

    '94 capriceen oitin ainakin Rockautosta katella pohjanpeltejä mut ei ole... sama pohja kaiketi kuin laatikko-capricessa. on perin merkillistä jos ei noin yleisiin malleihin muka ole.
     
  5. AnttiJ

    AnttiJ 3rd gear

    Niin arvelinkin, että voi olla vaikea löytää. Rockautosta en löytänyt sopivaa otsikkoa minkä alla ne voisi olla
     
  6. passerby

    passerby Gearhead

    Rockautossa muistaakseni Body > Body panels

    eilen guuglasin vähän lisää Capricen nimissä ja vaikuttaa että siihen koppaan on floor panseja vain vuoteen '76 asti eli just edeltävään korimalliin. on kyl todella kummallista. I want a f***ing explanation ....
     
  7. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Taitaa olla niin ettei nämä 80-luvun Capricet ja vastaavat nauti vielä amerikassa niin laajaa suosiota harrasteautoina kuin vaikka vastaavan ikäiset g-bodyt, eli uustuotanto-osien kysyntä on niihin verrattuna pientä. Toisaalta, siinä missä Capricet ja Deltat ym. on Suomessa ollu uutena kalliita edustusluokan autoja, ne on amerikassa ollu lähinnä normaaleja isoja perheautoja ja johan niitä aikakauden keskivertoelokuvassakin pelkästään jo räjähtää viis kappaletta. Eli varmasti siellä on romuttamot ja takapihat vielä täynnä kovapeltisiä Capriceja ja vastaavia.
     
    passerby tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!