Mistä rivoitettua putkea

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 4.10.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Myydäänkö missään alumiiniputkea missä on rivat, joko putkensuuntaisesti tai toisin päin?

    Eli jotain tälläistä:

    [​IMG]


    - Sakari K.
     
  2. -TH-

    -TH- Gearhead

    miten paljon tarviat ja minkä kokosta?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Wow, jollain on? No jotain nelisen metriä suoraa putkea, putken sisähalkaisija jotain 4-6cm rivoitus olisi hyvä olla pitkittäin.. Löytyykö?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pontikkapannun teossa?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kaikennäköstä sitä! :lol:

    - Sakari
     
  6. -TH-

    -TH- Gearhead

    ei minulla toistaiseksi tuolasta ole tiijossa, kysin vaan että tiijän jos tuloo vastaan.
    teekkönä öljynjäähyttimiä mopoon vai mitä?
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ei ole vastaan tullut, varsinkaan tuossa pituudessa. Kysy romuliikkeestä tai www.purso.fi. Jos ne ei myy yksityisille, kysy mihin ne myy ko. profiilia (sikäli, kun niillä on. Sivuilla oli tuoteluettelo, mutta en saanut sitä auki). Joku paikallisputka saattaa sitten myydä sulle varastoistaan.
    Ei muuten ole helppo tehdä tollasta. Paksuseinäistä aluputkea varmaan saa, mutta jos tekis poikittaisurat, niin pitää olla sorvi neljän metrin akselilla. Sittekin sen pitäis olla cnc, tai sitte pitää päästä tekemään itse, muuten tulee kallis pulikka.
    Pitkittäisurille pitäis olla jyrsin a-akselilla ja noilla pituuksilla siinä pitää olla kärkipylkkä toisessa päässä.
    Täällähän oli koneistajia, kertokaas muita vaihtoehtoja tehdä ripoja umpikangesta, niin saadaan kanki jäähtymään ja näyttämään hyvältä :wink:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nojoo, oikeastaan sen ei tarvis olla neljän metrin sorvi vaan tarttisin 2x2M pätkät ehkä jopa 2x 150cm. En tullutkaan ajatelleeksi tuota itsejyrsimistä, siitä tulis kyl hienon näköinen, nimittäin tässä projektissa ulkonäölläkin on väliä.. Mutta koska ittellä ei toimivaa sorvia ole niin tarvis löytää valmiina.. Täytyy jossain vaiheessa aloittaa romiskierros jos vaikka löytyisi. Myös vinkkejä vastaanotetaan.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    No ei tässä mopoa eikä öljyä käytetä mutta jäähdytintä kyllä.. Maksimijäähdystehoa ja ulkonäköä ajatellen olisi ilmeisesti hyvä lopuksi anodisoida koko hoito mustaksi, vai onko jotain sopivaa maalia olemassa?
     

Kerro tästä muillekin!