Mistä rodi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja JJu, 27.11.2006.

  1. JJu

    JJu 1st gear

    Kohta rupeaa olemaan 3v. 50-lukuisen letukan projekti olemaan valmis ja tilalle pitäis saada uusi... Jo pitemmän aikaa olen "haaveillut" rodista. Kysymykseni kuuluukin, että mites sellaisen sais käsiin? Kun sellaisen haluan, niin onko sitä lähettävä hakemaan jenkeistä vai onko mahdollisesti joku kaveri joka tuo maahan rodeja? Vai onko mahdollista sellaisen saada Suomen rajojen sisäpuolelta? Miellelläni ottaisin ajokuntoisen sellaisen, mutta jossa riittäisi talvella laittamista...

    Linkkinä muutama esimerkki mikä miellyttää silmääni:

    http://www.deucecoupe.net/modules/xoops ... 1&id=004_G

    http://web.telia.com/~u47706011/m24.htm

    http://www.rousecustomfabrication.com/i ... G_2760.JPG
     
  2. fixman

    fixman 1st gear

  3. Nonii , taas alko polttelemaan uudet projektit mieltä :lol:

    Asiallisen näköisiä projekteja ja hintakin aika kohdallaan , kait ton rahdin sais suoraan Suomeenkin niin ei tarttis Ruottis käydä turhaan?
     

Kerro tästä muillekin!