Mistä sais ostettua GULF-tarroja ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rikke76, 3.5.2006.

  1. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Mistä sais ostettua GULF-tarroja, koitin aikoinaan huutonetistä huutaa mutta joku ehti tehdä tarjouksen 5 min ennen kohteen sulkemista ja sekin meni sivusuun, mutta jos joku osais kertoa vinkkiä ja jos en muuten löydä niin sit täytyy varmaan teettää???
     
  2. Qjet

    Qjet 1st gear

    Juvekim Oy / Kimmo Lampinen , Turku
     
  3. VICTOR

    VICTOR 1st gear

    Mene US-Parts:iin ja kysy "onks tarroja" 8) Jakoivat american car showssa noit Gulfin tarroja osastollaan, oli pieniä ja vähän isompiakin.
     
  4. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Kiitokset :wink: näin tein ja otin yhteyttä molempiin!
     
  5. makke

    makke 1st gear

    Jos Gulfin maahantuojalta, eli US-Partsilta kyselee, niin sit Helsingistä. Turusta meiltä loppu noi tarrat tässä jokin aika sitten.
     
  6. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Kiitokset! Juu mä pistin sähköpostia Turkuun, Helsinkiin ja sit sinne rajan tois puolelle..toivotaan jos joku vaikka vastais takaisin 8)
     
  7. makke

    makke 1st gear


    Niin, odotas postia. Mut fakta on se, että vaan Hesassa niit voi ehkä olla. Mä en edes talon henkilökuntana tiedä rajan takaisesta toimipisteestä tuon taivaallista. :oops: Tiedän vaan et Turus ei enää tarroja ole.
     
  8. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Sain täältä kataloogin!
    Kiitokset tiedoista löytyi jos jonkinnäköistä nostalgia tarraa.Eiköhän niillä pääse jo hyvin alkuun!
     

Kerro tästä muillekin!