Mistä saisi tilattua hydropneumaattiseen jousitukseen ohuen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja supersepe, 27.3.2011.

  1. supersepe

    supersepe 1st gear

    Tarve oli 2kpl noin 3-4mm ulkohalkaisijaltaan olevaa letkua 36cm kpl ja päissä 8mm kierteellä millin nousulla nippa ja ahtaimmassa paikassa nippaan sopii 8mm avain eli aika pieni koirasliitin päässä ja toiseen päähän naaras mutta mistä ja sopu hintaan ,kyse on 126 koppasesta mersusta vm 87
     
  2. cdv 77

    cdv 77 Gearhead

    MB- purkaamo E Venetmäki Toijala, koita tuolta.
     
  3. supersepe

    supersepe 1st gear

    Sieltäkin on kysytty
     
  4. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

    Tuota... entäs ihan käynti esim hydraalika alan likkeessä jospa vaikka tekisivät... nuo letkut sulle...

    Jotain jarru letkuja yms käyty joskus paikailsessa hydraallikka puljuss teetämässä.... ???
     
  5. kojo

    kojo Gearhead

    Eikös veho myy mersun osia? :eek:
     
  6. supersepe

    supersepe 1st gear

    Turussa Orikedolla käynyt läpi noin 10kpl hydrauliliikettä ja pari on ollut asiasta kiinnostunut ja loput niistä tuntuu sellaisilta, etteivät viitsi edes paneutua, kun joutuisi kait kirjasta etsimään.Jos oikein olen hoksannut, niin päiden pienuus on se ongelma. Toisessa päässä sellainen "mutteri" edttä 8mm avain sopii ja yhdestä liikkeestä olisi ehkä löytynyt isommalla "mutterilla"
     
  7. xp

    xp Gearhead

    Saisiko vanhasta (onko sitä olemassa?) letkusta irotettua ne päät. Sahaa/ dremeliä/talttaa käyttäen se puristusholkki osiin. Ja uusi letku sitten ko. vanhoihin päihin.
     
  8. supersepe

    supersepe 1st gear

    En nhyt oikein tiedä mitä tähän pitäisi kantaa ottaa, "eikö Veho myy mersun osia" ,omasta mielestäni nämä harrastesivut ovat aika usein sellaisille, jotka itse väkertävät vaikka mitä ja useimmiten jopa yhtenä tarkoituksena saada hyvää ja toimivaa halvalla, kyllähän Veho mersun osia myy ja jos vielä jatkaisi ko ajatusta,niin kannattaako vm 87 joka aikoinaan maksanut noilla herkuilla millin , niin kunnostaa iskarien suhteen, kun saahan noita autoja Veholta uusiakin ja nykyaikaisiakin. Annetaan muuten letkujen olla. Käyn hakemassa uuden auton Vehosta :D Se täytyy muuten tähäm vielä lisätä,että jos tuohon autoon hydropneumaattista iskaria Vehosta kysyy,niin hinta löytyy 1200e/ kpl , eteen ja taakse yht 4kpl, mutta eivät pysty toimittamaan. :D :D
     
  9. kojo

    kojo Gearhead

    Siis veho ei myy sitä letkua erikseen vaan tahtois myydä koko iskarin jota eivät kuitenkaan pysty toimittamaan?
     
  10. supersepe

    supersepe 1st gear

    Mielestäni en vastannut letku / iskarihommaan noin mitä luit mutta väliäkö sillä. Minä en maksa Vehon hintoja letkusta enkä iskarista, oli niitä sitten myynnissä tai ei.
     
  11. kojo

    kojo Gearhead

    Antteksi, en heti tajunnut että haluat vain periaatteen vuoksi tehdä asian mahdollisimman hankalaksi, en puutu asiaan enempää.
     
  12. supersepe

    supersepe 1st gear

    Niin käytännössä olen niin laiska, että teen asian mahdollisimman helpolla kuten ihmiset aina, mutta mielestäni kommennti,että eikö mersun osia myydä Vehossa, niin se vaan on niin hölmö kommentti, ellet sitten halunnut tuoda vaikka esille,että eikö ole rahaa ostaa osia autoon :D , kyllä niitä letkuja Vehossa on tilaamalla hintaan 70e kpl ja letkun mitää 34cm ja minä en maksa
     
  13. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Jos sellasen ehkä löytyvän nipan sais käsiin ni näkis pystyiskö hioo tarpeeks pieneks?
     
  14. Teddy81

    Teddy81 1st gear

    Vantaalla Tuusulantien varressa on firma nimeltä Nestepaine jolta vois löytyä apua.
     
  15. supersepe

    supersepe 1st gear

    Kiitos vinkistä, kokeillaan sieltä :D
     

Kerro tästä muillekin!