Mistä tankki, iso ja matala?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja generalo, 3.2.2016.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    se muutoskatsastus vain pahentaa asiaa rajalla,mutta sitä on täällä jo jaariteltu ihan tarpeeksi.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Satkuhan on sedan capricessakin. Farkkujen tankit ei käy mutta noita deltta/caprice luulis löytyvän.
     
  3. generalo

    generalo Gearhead

    Kiitos vastauksista! Vasta aloitteluvaiheessa nämä jenkkitouhut meikäläisellä.

    Vaihtoehtoja tuntuukin olevan riittävästi. Paljonkas on Rusty Aspenin tankilla tilavuutta?

    Budweiser kiitos tarjouksesta, mutta menee silti hieman yli budjetin.

    Mercurystä on muutenkin mädäntynyt pois ratkaiseva osa alkuperäisen tankin kiinnitystä ajatellen, joten joutuisi soveltamaan joka tapauksessa. Tankin etupuolella, kontin pohjassa on kulkenut jonkinlainen "palkki", johon tankin kiinnityspannat ovat tulleet kiinni, tämä palkki puuttuu kokonaan.
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Eipä siinä taida olla kuin 70 litraa..? Mutta hyväkuntoinen tankki kyseessä.
     
  5. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Näissä ainakin farkuissa olisi 1991-1996 muoviset tankit, luulen että sedanissa myös.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin tarkotin vanhempia mutta muovitankillahan on hyviä etuja joten jos se on laakeana pysynyt niin miksei? Tietysti mikä sitten imagopuoli muovitankki on..
     
  7. generalo

    generalo Gearhead

    Noniin, kävin tänään maalaamassa Mercuryn pohjaa, samalla mittailin tankin max. kokoa. 100cm * 85cm * 20cm sinne menisi. Jos nyt oikein laskin, niin tasan 170 litrainen tulisi noilla mitoilla, ja tietenkään sen ei tarvitsisi niin iso olla. Näin ollen tuo aikaisemmin tarjottu suburbanin tankki ei taida oikein sopia, korkeutta olisi noin 10cm liikaa, menisi takakontin pohjaa korottamalla mutta kun on muutenkin vähän turhan matalan mallinen se kontti (kontin pohja mätä, lasikuidulla korjattu paska, joten muutenkin tehtävä uusiksi, 5cm sitä ehkä voisi korottaa). Niin ja alkuperäiset kiinnityspannat ovat kadonneet, uusiks menis nekin

    Deltan tai kapriisin tankki kai sitten olisi sopiva, jos joltain löytyisi hyväkuntoinen... Alkuperäinen lienee jotain 80 litran luokkaa, ei sinne ainakaan pienempää viitsisi laittaa.
     
    Muokattu: 28.3.2016
  8. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mulla on Galaxiessa 56 litranen, vanha kuorma-auton jarrupainesäiliö. Tosin koneena on tuo FE390, joten tankillisella ajaa piiiiiiiiitkälle.
     
  9. LPV

    LPV 3rd gear

    1991 - 1996 GM B-Bodyssa on saman kokoinen tankki kuin 77-90 B-Bodyssa, mutta se on muovia. Eli noissa "Rusty"-mallin "pulla"- Capriceissa ja muissa sedaneissa. Voi vaan olla vaikea löydettävä käytettynä. Farmareiden täyttöaukko on sivulle, sedanien perän keskelle.
     
  10. karza52

    karza52 1st gear

    sopivin on Cadillacin tankki, erityisesti 50- ja 60-luvun full size mallien
     

Kerro tästä muillekin!