Mistä tekisin kehyksen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kapa, 29.4.2013.

  1. kapa

    kapa 3rd gear

    Täälä pyörii porukkaa joilla on taiteellista silmää niin olisko ideaa mistä tekisin kehyksen poikani ensimmäiselle autoaiheiselle t-paidalle jonka olen ajatellut "jäädyttää" tallin seinälle. Itselle ei ole muuta tullut mieleen kun jonkun auton maski?
     
  2. Käkkylän ilmanputsarista ... sullahan niitä on! Ota vaikka Fleetwoodista

    ECC
     
  3. budweiser

    budweiser Gearhead

    No täältä pukkaa isotöistä ehdotusta; halkaise valkosivurengas pituus suuntaan, laita vanteen paikalle lasi tai pleksi ja paita sen taakse, renkaan sisään, lasista irti, hieman syvemmälle ja sit ledinauhaa sinne renkaan sisään valaisemaan paita....Takaseinä vaikka vanerista.

    Tuo halkaisu vaan sen takia että istuu seinään nätimmin, näyttää niinku olis puoliks seinän sisällä...voihan tuon tietty jättää ehjäksikin mutta voip olla että näyttää vaan seinälle nostetulta renkaalta...
     
  4. kapa

    kapa 3rd gear

    Jotenkin alko toi rengasidea puhutteleen. Kävin sovittelemassa paitaa miljonäärirätin sisään.
    Putsari on joutilaana mutta se vaatis straippia tai jotain ja semmoseen ei omat taidot riitä.
     

Kerro tästä muillekin!