Mistä tunnistaa ylimmäisen männänrenkaan.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja spede, 15.7.2015.

  1. spede

    spede Gearhead

    Mahle 4035ms-15 4.030"+0.005" Standard tension file fit. Osaako joku kertoa kummat renkaat on ylemmät, kun tuli kiimassa avattua paketti ja enää en ole täysin varma. Eli molemmat renkaat on 1.5mm paksuja, ulkolaita tasainen molemmissa. Toisessa renkaassa isompi sisäviiste. Toinen rengas tumma ja toinen kirkkaampi. Itse olettaisin, että nämä kirkkaat ovat ylemmät renkaat.
     
  2. PauliR

    PauliR 3rd gear

    Tollasen tekstin löysin netin kätköistä: The top ring is a ductile iron, plasma moly, barrel face configuration. The second ring is a cast iron, reverse twist.

    Eli myös mun käsityksen mukaan se ylempi on kiiltävä.
     

Kerro tästä muillekin!