Mistä viemäriraetta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Rado, 6.6.2015.

 1. Co2

  Co2 3rd gear

  Mä oon ihan tarjoustalosta ostanut sellaista viemäri raetta joka on litran muoviputelissa keltaisella etiketillä. kuvakin putelista olisi jos tietäisi miten se tänne laitetaan! :D

  ps: hinta ei tainu olla kun jotain 4-5€/kpl

  edit: http://www.pamark.fi/tuote/1530/viemari ... usaine-1kg
  Tuollainen puteli se on...hinnasta en nyt sitten enää oo ihan varma. :)
   
 2. HulluCaminomies

  HulluCaminomies 1st gear

  <<

  Prismasta ainakin Hämeenlinnassa saa ViemäriRae -nimisiä rakeita valkoisessa muovipullossa, keltaisella etiketillä. Kama on puhdasta Natriumhydroksidia. Hinta on 7 euroa ja risat pullo.

  Putsasin moottorin lohkon vuorivillalla eristetyssä 200 litran tynnyrissä, 100 litraa vettä, Rami-konevuokraamosta 2 betonin lämmitykseen tarkoitettua vastussauvaa ja muistaakseni 8 pulloa ViemäriRaetta.

  Liotin vajaan vuorokauden Chevyn 350 lohkoa +80 asteessa ja kyllä lähti ruoste, kattilakivi ja maalit lohkosta. Karkea puhdistus rasvoista kannattaa kumminkin tehdä ennen tuota käsittelyä vaikka painepesurilla tai muuten poistaa paksuimmat rasvaklimpit.
   
 3. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

 4. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Tai jos vaan ei kaada pesuliosta järveen?
   
 5. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Keittiön altaisiin,kylppärin lattiakaivoihin ja kylppärin altaisiin missä on muovinen hajulukko noita voi laittaa.Mutta ei kromattuihin hajulukkoihin,niissä on niin ohut muovinen putki sisällä,että se sulaa muodottomaksi.Töissä jonkun verran käytetään kohteissa mitä ei saa muuten puhdistettua,Tukos-Tuomas on herkun nimi.
   
 6. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  eipä passaa paljon muuallekkaan kaadella ellei vedä neutraaliksi,tietysti joka harrastaja on vastuuntuntoinen liemiensä kanssa.
   
 7. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  No ei kyllä sisätiloissa kannata yrittää mitään hapolla neutralointia tai ainakaan rakennuksessa ei kannata olla silloin sisällä. Syntyvä rikkivety on aikas vaarallista. Kyllä se laimenee siihen veteen mitä lasketaan kun tukos on auennut.
   
 8. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Paraske, viemärirakeiden aateli.
   
 9. laakkius

  laakkius Gearhead

  Näköjään hinta pikkasen noussu...
   
 10. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  meillä lantrataan koko ajan ph t suolahapolla ja lipeällä tai päin vastoin,ja tulee vettä,ei ole 7 v vielä rikkivety haissut,laske minun puolesta viemäriisi mitä haluat.öljytkin imeytyy kyllä hiekkaan.
   

Kerro tästä muillekin!