Mistä virranjakaja y-lohkoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hotanpa, 6.7.2013.

  1. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Pikkasen kiire olisi saada uusi virranjakaja y-lohkoon, sen verran akselissa heittoa ettei saa kärjet säädettyä. Eli mistä kannattaa tiedustella?

    Kalle
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    US Partsista saa Cranen XR-i sytkämodulia joka ei paljon maksa. Kärjet pois ja romut tilalle, niin eipä enää välykset haittaa. On toiminut meilläkin monta vuotta. Tais sitten ostat MSD Pro Billet jakajan sen vanhan tilalle. Sekin toimii... Ja käytettyjä voi kysellä vaikka yfreak57 nimimerkin takaa. Muistaakseni jotain jakajia saattaisi läytyä kokoelmista...
     
  3. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Uskomatonta mutta totta! Us-partsilta löytyi jakaja, ja vielä hyllyltä!!!
     
  4. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Ja suht edullinen hinta myös!

    Osaako joku kertoa vielä että onko 1850-3 holley 600cfm kaasutin hyvä lähtökohta 312 koneelle?
     

Kerro tästä muillekin!