mistäpä löytäisi capriceen 295/65r15 renkulat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ajw, 13.7.2014.

  1. ajw

    ajw Gearhead

    kattelin noita rengasliikkeiden valintataulukoita ja ei ole ei. pitäisi saada uudet takakiekot - tosin menishän siinä kapiampikin, mutta... ;-) vihjeitä kiitos!
     
  2. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Löytyyks Ebayn kautta tuollaista kokoa?
     
  3. niklas_ve

    niklas_ve 3rd gear

    Oletko katsonut rengaskoon oikein? Kyseinen rengaskoko on todella harvinainen ja epäilen että suomesta ei helpolla löydy. Ja jos koko on oikein miten olet saanut ne mahtumaan Capricen alle? Ovat meinaan aika pirun korkeat henkilöautoon. Ettei koko olisi esim. 295/50R15 joka on jo yleisempi ja löytyy suomesta.
     
  4. niklas_ve

    niklas_ve 3rd gear

    Ei tuo 295/65R15 nyt näköjään niin kauhean korkea ollutkaan, halkaisija 765mm. Eikös vakio koko ollut 225/75R15 719mm vai 235/75R15 733mm? Tuota rengasta kannattaa kysyä erikois/usa rengasliikkeistä. Mutta saattaa olla että joudut tilaamaan jenkeistä.
     
  5. ajw

    ajw Gearhead

    perkele - niin siis koko on 275/60r15 ;-) jäi vissiin tuo otsikon leveys mieleen kun kattelin vanin renkuloita!

    vakiokoko on tosiaan 235/75r15, mutta noille valsseille niistä tulisi semmoiset eurotuning malliset renkulat joissa tiepinta kapeampi kuin vanne ;-)
     
  6. wahoo

    wahoo Gearhead

  7. niklas_ve

    niklas_ve 3rd gear

    Noita 275/60R15 löytyy/saa kyllä Suomesta asiantuntevasta rengasliikkestä tai usa vauhtiputkasta. Merkkeinä esim. BF goodrich, Cooper, Maxxis, Fulda, Bridgestone, Federal, General, Marshal, Toyo, Kumho.
     

Kerro tästä muillekin!