Mistäs tämmöiset vanteet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Slant6, 14.6.2003.

  1. Slant6

    Slant6 3rd gear

  2. JR

    JR Gearhead

    Paha sanoa noin pienestä kuvasta, mutta näyttää kovin samanlaiselta, mitä kaverilla oli joskus ´74 Monacossa. Voisin tältä pohjalta jopa arvella niiden olevan MoParin omat peltivanteet. Tosin ei kyllä tuon auton kanssa saman ikäiset (ts. 60 - lukuiset), vaan uudemmat.
     
  3. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Kyllä ne ihan aidot Mopar-vanteet ovat. Taitavat käyttää niistä nimeä "Chrome Road Wheels". Niitä on näkynyt lähinnä isokoppaisissa Mopseissa seiskytluvun alkupuoliskolta lähtien.

    Lisää asiasta ja muutama kuva (vaikkakin kovin lyhyesti) löytyy: http://www.geocities.com/moparmagic.geo/wheels.html

    Ei pidä sotkea (lähinnä siis tuota nimeä, ulkonäkö täysin erilainen) Moparin "Road Wheelseihin", jotka näyttävät F*rdin "Magnum 500:lta".
     

Kerro tästä muillekin!