Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Herje

  Herje Gearhead

  Mercury Comet
   
 2. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Tuolla onkin pitkä historia Mikkelissä.
   
 3. Herje

  Herje Gearhead

  Muistaakseni 80-90 luvun taitteen Street&Racessa esitelty.
  Oli jo silloin Mikkelissä.:)
   
 4. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ford (NKE-20) Mikkeli 16.05.2013

  [​IMG] [​IMG]
   
  FiftyOne, Seevu, cdv70 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Punainen avo Dodge Coronet(?) Tuohikotin Abc:llä.
   
 6. Desoto57

  Desoto57 2nd gear

  Kouvola-kuusankoski välillä musta pontiac trans am (-78??) ja samassa letkassa keltainen ford 1932 avo.Kuusankosken lidlin parkissa siistikuntoinen kuparinvärinen ensimmäisen korimallin celica.
   
  Muokattu: 19.6.2021
  isalmela tykkää tästä.
 7. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Uudehkon Challengerin ja 928 Porschen
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Kuopiossa ja ympäristössä oli tänään paljon bongattavaa Satama cruisingista johtuen...Hyvin oli hienoa kalustoa mukana...toivottavasti oli nyt HudsonRamblermies hollilla.:D
   
  Antabus tykkää tästä.
 9. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Jatketaan bongailuja.Tänään reitillä Suonenjoki-Nokia-Kangasala-Suonenjoki:-60-luvun GalaxieTre:lla,C-Ascona avo,oranssi välikoppa Escortti Pälkäneellä,joku -60-luvun valkoinen 2d Mopar Kangasalan keskustassa,limen vihreä pätkä vani Orivedellä,-67-68 Firebird punamusta myös Oriveden kohdalla 9-tiellä,joku 30-40-luvun mattamusta rodintapainen kaappiauto samoilla nurkilla,chopattu mattaruskea -60-luvun käkkylä Patalahden nurkilla,metallivihreä Chevy pikkis ja -60-luvun alun vaaleansininen avo Ponu Himoksen kohdalla ja useita uudehkoja Mustangeja ja pari Camaroa...varmasti jotain myös unohtui...Reilusti kalustoa kuitenkin liikenteessä.:)
   
  Muokattu: 20.6.2021
  isalmela tykkää tästä.
 10. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Kummallista kun kukaan ei oo nähny Buick GS 455 Metallinhohto kulta ja musta vinyyli katto! Rekkari CVC-96. Soitto heti poliisille ja jos mahdollista seuratkaa autoo kunnes poliisi tulee paikalle! 0400/770727.
   
 11. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Kyllä tässä on valmiustiĺaa nostettu myös tällä saralla ja silmät entistä enemmän auki kun tuolla pitkin poikin tulee liikuttua.
   
  three hundred tykkää tästä.
 12. 1320

  1320 Gearhead

  Duunikuvioiden muututtua on nyt tosiaan tullut ajeltua Kellokoskelle, Ramblerilla tietty kun muita autoja ei ole liikenteessä.:odsmile: Jagge on tosiaan tullut siinä Keravan kulmilla jokapäivä vastaan ja erottuu kyllä edukseen nykykikkareiden seasta.:odcool:

  Muutenkin tuntuu menevän aika hyvin kalustoa tuossa 140 tiellä, joka päivä näkee ainakin jonkun harrastelaitteeksi luokiteltavan ajokin liikenteessä, ja yleensä useammankin. Tänään Jaggen lisäksi näkyi aamulla Keravan kohdalla valkoinen '64 Thunderbird ja iltapäivällä kotimatkalla samassa kohtaa nimimerkki Isamu ajeli vastaan hienolla valkoisella '70 Monte Carlollaan. Pari sataa metriä myöhemmin tuli joku '70 luvun Japsiauto, huomasin vasta ihan kohdalla niin tarkempi tunnistus jäi tekemättä ja tämän perässä vielä ekan sukupolven harmaa Ford Mustang. Öljytien liikennevaloissa tuli vielä vastaan nimimerkki A.X.U '70 Dusterilla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. AVRO

  AVRO Gearhead

  Noni, tuoshan sitä just moikattiin. :D Sinisessä Roverissa saatan tulla kans vastaan, en ehkä nyt kuumimmalla kelillä koska kermapylly...

  Thunderbird bongattu kans samoilla huudeilla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 14. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Sininen Opel Record 1.9 Kouvolassa ja useita kupla volkkareita.
   
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mli-Hml-Mli reissu. Mikkelin eteläpuolella mennessä harmaa 300C. Hämeenlinnassa vihreä avo caddillac, ehkä joku 60 lukunen. Takasin tullessa Mikkelin eteläpuolella 2 värinen 300C sedan, vaalea alaosa ja tumma yläosa.
   
 16. MJF

  MJF Double Gearhead

  Iltasella tuli Vihannissa vastaan tummanpunainen neliovinen siistin näköinen noin 67 Dart. Eipä ole ennen sattunut kohdalle :)
   
 17. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Kuopiossa 68 tai 69 valkoinen Camino,68-72 anyhow.Välillä ajelee aamulla vastaan...vaalee,ehkä belair 60lopusta,tai impala,moro!Terv.Amazzingsson
   
 18. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Riihimäki

  [​IMG]
   
  isalmela ja esmi tykkäävät tästä.
 19. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  bongauksia kuopio-siili akselilla. 21-23.6. avo-mustang 65, lime vihreä e-body siilissä maanantaina. hopea vette c3. Eilen 66 malibu, tänään,PV volvo moottritiellä, Dusteri tasavallankadulla, 66 avo impala ,jokunen porsche ja sitten tuollainen urheilumalli siilinjärvellä, onko tuo Charger sama joka vaikutti aiemmin beige ja musta vinyylikatto vai kokonaan uusi kulkine kylälle. Pakko oli taas ottaa kuva...

  [​IMG]
   
  Muokattu: 23.6.2021
  cdv70, toyopet ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Kauhtuneen punainen rambler marlin aamulla kehä3:lla Vaaralan kohdilla
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!