Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Nää triket tais tulla Pyhäjärven ABC vastaan eilen.
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Perjantai aamuna hyppäsin Ford Transit pakun rattiin (kevytkuorma-auto 3.2 litran myllyllä ja 200 hv) ja läksin pikaisesti käymään Rovaniemellä.Piti viedä muuttokuorma Kuopion nurkilta Rovaniemelle.Yllättävän pirteä tämmöinen Transit ja mikä parasta auto oli takavetoinen,ei tullut näppylöitä eikä muitakaan oireita ilmennyt:D.No se siitä.Ennen Oulua vastaan ajeli Cadillac 4dht -58,Kemin seutuvilla vastaan tuli 3-akselinen Chevy van Tjäreborg maalauksilla.Tämä vani taisi olla joskus V8-Magazinessa esittelyssäkin aikoinaan?Rovaniemellä näkyi muutama jenkki,joista jäi mieleen vaaleanvihreä Oldsmobile avo -60.Taisipa tästä yksilöstä olla juttua Amerikan Rauta-lehdessä joskus.Kotimatkalla Kempeleen kohdilla Camaro -80?17 tuntia kesti "Lapin reissu",Transitin pakkaus+purku ja 1000 km ajoa ;).
   
  isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
 3. juhi71

  juhi71 3rd gear

  Google tiesi kertoa, että Trikers Club of Finland vietti kesäpäiviä Kemissä 1.-3.7.2022. Kunpa olisivat pysähtyneet Kemin sisäsatamassa lauantaina niin olis voinu näitä ihastella :D
   
  isalmela tykkää tästä.
 4. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Renault Hämeenkoski 02.07.2022

  [​IMG]
   
  PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Opel Hämeenlinna 02.07.2022

  [​IMG]
   
 6. juhi71

  juhi71 3rd gear

  E8:lla Torniossa Kivirannan kohdalla kaks Kenworth rekan nuppia saksan kilvillä peräkkäin. Kyllä muuten säväyttää nähdä näitä liikenteessä :)
   
  isalmela, roope68 ja faikku66 tykkäävät tästä.
 7. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Eilen työpaikan pihassa 50-luvun Olds,oliskohan ollut -55?Äsken Tesla kuski esitteli autonsa kiihtyvyyttä joka liikennevaloissa.Noh,mitäpä muuta voikaan esitellä,kun auto ruma kuin rullatuoli eikä "saundiakaan" oikeen lähde:D.
   
  FuryIII '71 ja Desoto57 tykkäävät tästä.
 8. puna niska

  puna niska Gearhead

  Sunnuntaina vehmersalmella patinoitunut lepakko Mersu.
  Eilen apout matkuksen kohilla 2xPontiac.

  Foorttiin tuli leima samalla reissulla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Leima = Postimerkki perseesee ja Afrikkaa ! PS. Meillä Etelä-Karjalassa Kulkineen hyväksytty katsastus ni tulostetaa Rekisteriote tarvittaessa !!!
   
  puna niska tykkää tästä.
 10. puna niska

  puna niska Gearhead

  Meillä(tai siis minulla)ei ole niin nuuka millä nimellä tuota pakollista pahaa kutsuu.
   
  SARKERI-71 ja Hoovee tykkäävät tästä.
 11. jamba

  jamba Gearhead

  Haa... Linkkolni Ämmänsaaressa. -ku itte kävin leimalla
   
  Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
 12. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Eilen illalla tallilla ollessani ohi huristeli Renault 12 -77? ja Toyota Crown -65.Tänään työpaikan pihassa Dodge Dart Swinger -71 flippikeulalla ja leveillä takanakeilla.Äänestä päätellen "pauhuakin" voi olla ihan mukavasti;).M-B 300 D -81 pyörähti myös siinä.
   
  Kustom STW, Swinger71 ja isalmela tykkäävät tästä.
 13. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Välitetty havainto. Tänään iltapäivällä Varkauden tienoilla etelään päin lavetilla keltainen -70 Challenger. Mahdollisesti pumppusellainen.
   
  SARKERI-71 tykkää tästä.
 14. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Heinolan Citarin pihalla
  [​IMG]
   
  PetteriT, Kustom STW ja AVRO tykkäävät tästä.
 15. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Läksimpä Econoline -74 pakulla lauantai aamuna huristelemaan klo 6 Iisalmesta Mikkeliin Oldtimer Runiin.Matkalla ei näkynyt yhtään vanhempaa ajoneuvoa.Liekkö bensan hinta entisestään vähentänyt niitä aikaisempia vähäisiä ajojao_O.Noh,onneksi rahalla bensiiniä vielä saa,vaikka hieman kirpaiseekin.Econolinellakin kustannukset n. 40 euroa/100 km.Mikkelissä kalustoa oli ihan hyvin esillä.Sieltäpä hurautin sitten Joutsaan Chopper Show-tapahtumaan.Läksi Mikkelistä kaveri omalla -55 Buickilla myös samaa matkaa Joutsaan.Sunnuntaina sitten kotia kohti ja Pieksämäen kautta mutka.Vähän oli vanhempaa kalustoa liikenteessä.Joku ohitteli mut jollain 2-tahti itäpyörällä ennen Pieksämäkeä,ajoi varmaan yli 100 km/h:D.Ja Iisalmesta päin vastaan ajeli joku 60-luvun Olds,-58 Olds,violetti näyttelyauto Chevy -55 pikkari ja pari muuta.Taisivat käydä Iisalmessa kesäteatterissa POLIISIN POIKA-näytelmää kattelemassa.
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  PetteriT, tumppi245, JaakkoT ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Joo.Hieman on räjähtänyt,kun seisoi pusikossa 10 vuotta.Edesmenneen kaverini entinen auto ja pelastin sen ennen kuin KUUSAKOSKI OY olisi tarrannut kouraansa;)
   
  Seevu, Inlinee, SARKERI-71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Sunnuntainen iltalenkki Savon maalais/kaupunkimaisemissa. Pihabongauksina triumph herald, 4gen avo-camaro ja Coupe Buick 60-luvun loppupuoliskolta oisko joku 67 ?
  Maaningalla vastaan tuli vanha ford transit 74- eteenpäin olevalla keulalla. Siilissä pöristeli punainen Mattson mangelsseilla.. Kuopiossa ei ollut mitään katsottavaa. Tuo maaseudun lenkki paljasti pihoille ilmaantuneita avo-traktoreita...mökkisesonki niskassa niin keäasuntojen traktorit käytössä kun cityihminen leikkii isäntää talvet tyhjillään olevalla torpalla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Joensuussa helvetin siistikuntosen näkösen leppäkyljen, Ruokkeentieltä taas käänty 6-tielle sininen Thunderbird valkosella katolla, 60-jotain.
   
  isalmela tykkää tästä.
 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Kutostiellä Nurmijärven kohalla tuli vielä lila Dusteri vastaan. Lappeenrannassa ei mitään.

  Elämme kovia aikoja.
   

Kerro tästä muillekin!