Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ihan viittä vaille G-mersua jääneenä mä olin vaihtamassa moista lapin autoa Jämsässä huoltoasemalla pitkäkattoiseen viilukylkiseen uuden karheaan Buick 3+3 pakuun noin vuonna 1990. Mut lapin mies vetäytyi, kun näki mun sinne ajamani Buickin kaksi poljinta ja PRNDd21 vaihdevalitsimen. Takaveto olisi vielä mennyt, muttei automaatti. No, mitäpä sitä pitkillä taipaleilla automaatilla tekee.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Välillä vaan mietityttää, mihin toi raha menee? Ei ainakaan tuotekehitykseen.

  Tolla saa jo kohtuullisen asunnon ja jos haluaa mennä mettään, niin kokonaisen kirkonkylän Kainuusta.
   
  Slant Sickness tykkää tästä.
 3. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Ainoastaan meitä köyhiä.
   
  isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kalliitten vehkeiden valmistuksesta riittää rahaa kunnon optioihin ja jopa asiallisiin palkkoihin, jos ne kalliit vehkeet tehdään muualla kuin kiinassa.
   
 5. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Eilen piti taas rahtia kuljettaa Kuopioon Fairlanella.Eipä matkalla näkynyt vanhempaa kalustoa yhtään,mutta illalla pyörähdin paikallisen harrastetallin IHRAn pikkujouluissa kinkkua syömässä ja rupattelemassa mukavia ja siellä näkyi parkissa Valiant 2d 64-65 ja joku limo-Lincoln 80-luvulta.
   
 6. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Viitostiellä meni lavettien kyydissä Leopardeja kohti pohjoista.
   
  kerkko ja karra tykkäävät tästä.
 7. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  ^ Samoja bongasin iltapäivällä Mikkelin suuntaan ajaessa.
   
 8. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Muailman navassa Biltemanilla Dodge RAM pystyputkilla. Noin panssarivaunun kokoinen. Ja tehoja luultavasti saman verran.

  Lasketaanko?
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Välitetty bongaus (perustuu todelliseen tapahtumaan). Tänään melko lähellä pääkaupunkia.

  [​IMG]
   
  SARKERI-71, LehtinenA, Kustom STW ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Tehokas markkina hinnoittelee autot. Jos ei ole kilpailua segmentissä, niin voi heitellä hintalappuun numeroita vaikka nopalla. G-Mersussa on vielä selviä Veblenin hyödykkeen piirteitä: aivan kohtuuton hinta tekee siitä vain kiinnostavamman kohdeasiakkaiden keskuudessa, sillä auton tarkoitus on viestittää porukoille, että härav tvättas, fyrk finns.

  Toisessa ääripäässä hikinen perheenisä vertailee Hinatsua, Klompswagenia ja Plösöä virittämänsä Excel-taulukon avulla viikkokausia ja homman voi ratkaista se, kun kampanjatarjouksena saadaan jotain yhdentekeviä varusteita samaan rahaan tai erikoisväri josta Sirpa-vaimo aivan erityisesti tykkää.
   
  maxvo2, faikku66, hartsa69 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. lintta88

  lintta88 2nd gear

  Maanantai aamun piristys ankean harmaan muovimassan seassa näkyi punainen sportside pikkis jumbon kulmilla :odbiggrin:
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  International scout 2 keravalla lauantaina
   
  isalmela tykkää tästä.
 14. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Lauantaina pyörähdin Fairlanella Kuopiossa ja eipä näkynyt vanhempaa kalustoa yhtään.Itsenäisyyspäivän ajelulla kävin.Pieksämäelle vein hieman rahtia ja paluukuormaakin löytyi.Varkauden kautta sitten takas Iisalmeen.Keli oli aika liukas ja paskakin lensi kiitettävästi.No näkyikö vanhempaa kalustoa tälläkään 400 km rundilla?Noh,Pieksämäellä kaverin museoikäinen Opel Corsa ja eräällä pajalla rakenteilla kiihdytysautoksi Toyota Starlet.
   
 15. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Eilen ajelin iltasella Kuopioon ja tänään takaisin.Ainoa vanhempi kulkupeli näkyi keskustassa."Äijätaksi" Volvo Laplander.Tänään kotimatkalla ei yhtäkään vanhempaa kulkuneuvoa,mutta keli oli liukas.Fairlanekin otti suttia kolmosellakin;).
   
 16. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Sunnuntai-iltana,kun olin tallilla Kaiserin parissa puuhastelemassa kävi kaveri pyörähtämässä Ford Sierrallaan.2,0 iS 5d ja oikeen RS-spoilerit + erikoisvanteet.Ihmeiden aika ei ole ohi:).
   
  Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
 17. always bb

  always bb Gearhead

  Noita liikenteen oma poliiseja vt 4 useimpia. Ilmenee, ensin ajetaan 75km/h sitten kun panee oman vilkun vasempaan rupee pitkätvalot välkkymään. Tai tööttikuuluu. Minä en haluu olla tien tukko itse eikä ole niin riskiä moottoria että jaksaa vetää 2km autoletkaa perässä.
   
  Kustom STW ja lintta88 tykkäävät tästä.
 18. wiktim

  wiktim 1st gear

  Itse ajelen Kuopiossa viikottain jos ei välillä jopa päivittäin ja eipä siellä juuri muita jenkkipelejä tai vanhempia euroja/japsejakaan vastaan ole tullut. Yksi c1500 pikkis on viimeisinä viikkoina näkynyt ainoastaan.
  https://pasteboard.co/ZkHx8TG8h5qt.jpg

  Edit:eipä atk-taidot riitä kuvan näyttämiseen oikein, jospa linkki toimii
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Muokattu: 15.12.2022
 19. isalmela

  isalmela Gearhead

  Kyllä se kuva näkyy mutta olisiko jostain toisesta autosta :)
   
 20. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Viikolla työpaikan pihassa Volvo 740 Turbodiesel -86.Oli uutena mennyt Espanjaan ja sieltä oli kulkeutunut perintönä Ruotsiin,josta kaveri oli sen hakenut Sonkajärvelle.Siistikuntoinen auto orkkis kattoluukulla.Ja vain yksi pienehkö reikä palkissa mikä vaatii hieman hitsuuta.
   
  kerosiini tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!